η ομαδα μας

Αλέξανδρος Έξαρχος

Αλέξανδρος Έξαρχος

Ο Αλέξανδρος Έξαρχος γεννήθηκε στο κλεινόν άστυ όπου και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Πριν λίγα χρόνια τον έκλεψε (προσωρινά;) η ξενιτιά, τόσο σε προσωπικό όσο και σ’ επαγγελματικό επίπεδο. Δηλώνει ερασιτέχνης ερευνητής των πάντων και λατρεύει να πλάθει, να διηγείται κι ενίοτε να βιώνει αλλόκοτες κι εξωπραγματικές ιστορίες. Έχει εκδώσει ένα βιβλίο στα αγγλικά («ΜΟΝΟ») κι έχει συγγράψει πλήθος ανεκδότων μυθιστορημάτων, διηγημάτων και ποιημάτων. Ταξιδεύει πολύ, κουβαλώντας πάντα την Αθήνα στις αποσκευές του.
Πλέον διαθέτει και προσωπικό ιστότοπο (www.alexarchos.com), τον οποίον, αν σας διακατέχει αρκετά μαζοχιστική διάθεση, μπορείτε να επισκεφθείτε και να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες δραστηριότητές του


subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.