«Η ευτυχία της μελωδίας» από τις εκδόσεις mamaya

«Η ευτυχία της μελωδίας» από τις εκδόσεις mamaya

Τις Εκδόσεις mamaya τις γνωρίσαμε και έχουμε ήδη αγαπήσει τα παιδικά τους βιβλία, για τα οποία μπορείς να διαβάσεις περισσότερα εδώ και εδώ. Και πως θα μπορούσαμε άλλωστε να κάνουμε αλλιώς, όταν οι πρωταγωνιστές είναι οι πιο ιδιαίτεροι και ξεχωριστοί ήρωες; Ήρθε η ώρα λοιπόν, να γνωρίσεις τη νέα ηρωίδα μέσα από την ολόφρεσκη ιστορία της Χριστίνας Μανιά.

Η Μελισσάνθη, ένα ξωτικό γεμάτο αυθορμητισμό και παιδικότητα, αποφασίζει πως θέλει να αναλάβει μία ολόδική της ασχολία για να βοηθήσει τους γύρω της και να φανεί και η ίδια χρήσιμη. Στο μαγικό κόσμο όπου ζει, όλοι έχουν μια δουλειά την οποία φέρνουν εις πέρας καθημερινά και όλα λειτουργούν ρολόι! Μόνο που η Μελισσάνθη έχει μια πολύ μεγάλη αγάπη, τρελαίνεται να τραγουδάει όπου και αν βρεθεί. Και αυτή της η αγαπημένη συνήθεια φαίνεται ότι την οδηγεί σε ολότελα διαφορετικά μονοπάτια και συχνά-πυκνά βρίσκεται μπλεγμένη σε περιπέτειες! Θα καταφέρει άραγε να βρει την μία και μοναδική ασχολία που δεν θα εγκαταλείψει και θα ολοκληρώσει με επιτυχία ή θα την παρασύρει και πάλι η αγάπη της για το τραγούδι;

Η Χριστίνα Μανιά γράφει μια ιστορία γεμάτη μεθυστικά αρώματα και ζωηράδα και μας υπενθυμίζει πως όταν στη ζωή αναλαμβάνουμε να κάνουμε κάτι που πραγματικά αγαπάμε, τότε δεν μπορεί παρά να είμαστε οι πιο ευτυχισμένοι και χαρούμενοι άνθρωποι! Ο Γιώργος Σγουρός ντύνει με τα χρώματά του τους ήρωες και τον μαγικό τους τόπο και... το ταξίδι ξεκινάει!

 

 

Το βιβλίο «Η ευτυχία της μελωδίας» της Χριστίνας Μανιά, κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις mamaya και μπορείς να το βρεις εδώ.

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.