Οι Σταχτοπούτες του κόσμου!

Οι Σταχτοπούτες του κόσμου!

Πόσες φορές στη ζωή σου έχεις ακούσει, δει ή αφηγηθεί την ιστορία της Σταχτοπούτας; Είμαι σίγουρη, πολλές! Ένα αγαπημένο παραμύθι, χιλιοειπωμένο και χιλιογραμμένο, σε βιβλία μικρά, μεγάλα, χρωματιστά και ασπρόμαυρα! Και όλα εξίσου αγαπημένα.

Στη βιβλιοθήκη μου μόλις πρόσθεσα ένα ακόμη, που έχω ήδη λατρέψει! Η Χριστίνα Μάνια γράφει ένα βιβλίο για τις Σταχτοπούτες όλου του κόσμου. Το ήξερες ότι υπάρχουν πολλές ακόμη; Ευκαιρία να το μάθεις αλλά και να γνωρίσεις τον ένα και μοναδικό Σταχτοπούτο!

Παρέα με τις αγαπημένες ηρωίδες θα ταξιδέψεις από τα Ιμαλάια μέχρι την Αίγυπτο και από την Αμερική μέχρι την Κίνα. Θα γνωρίσεις τις Σταχτοπούτες όπως αναφέρονται στις λαικές παραδόσεις και θα γνωρίσεις τα κοινά τους χαρακτηριστικά.. γιατί έχουν!

Την εικονογράφηση κάνει ο Γιώργος Σγουρός και με τα χρώματά του απογειώνει το μαγευτικό ταξίδι σε όλο τον κόσμο!

Καλό ταξίδι!

 

Το βιβλίο «Οι Σταχτοπούτες του κόσμου» της Χριστίνας Μάνια κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις mamaya και μπορείς να το βρεις εδώ. Και αν το ταξίδι με το βιβλίο δεν σου φτάσει, μπορείς να συνεχίσεις και διαδικτυακά, εδώ!

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.