Οι Madrugada στο Καλλιμάρμαρο της Αθήνας για ένα μοναδικό live!

Οι Madrugada στο Καλλιμάρμαρο της Αθήνας για ένα μοναδικό live!

Madrugada επιβεβαιώνουν για μια ακόμη φορά την ακατάλυτη σχέση αγάπης με το ελληνικό κοινό, που τους ακολουθεί με πάθος όλα τα χρόνια της διαδρομής τους, σε μια συναυλία το βράδυ της 24ης Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας.

Η τόσο συγκινητική υποδοχή του κοινού πριν από δύο χρόνια, όταν οι Madrugada επανενώθηκαν με αφορμή τη συμπλήρωση είκοσι χρόνων από το πρώτο τους άλμπουμ "Industrial Silence",  δημιούργησε στα μέλη του συγκροτήματος μια δέσμευση απέναντι στους αφοσιωμένους φίλους τους. Έτσι, η μπάντα ξαναβγαίνει στους δρόμους και συναντά το κοινό της σε μια νέα περιοδεία από την οποία δεν μπορούσε να λείπει η Ελλάδα.

Για αυτήν τη φορά, το συγκρότημα επιλέγει το Παναθηναϊκό Στάδιο της Αθήνας, το Καλλιμάρμαρο, έναν ιδιαίτερα εμβληματικό χώρο - σύμβολο που δεν κουβαλά μόνο ένα βαρύ ιστορικό φορτίο που παραπέμπει ευθέως στην κλασική ελληνική αρχαιότητα αλλά εκφράζει και την εικόνα της σύγχρονης Ελλάδας, μιας χώρας που εντάσσεται δυναμικά στον διεθνή καμβά του 21ου αιώνα.

Εδώ λοιπόν, κάτω από το λόφο του Αρδηττού, υπό το βλέμμα του Παρθενώνα, οι Madrugada επιστρέφουν και πάλι στην Ελλάδα με το νέο τους άλμπουμ "Chimes at Midnight". Τα τρία πρώτα τραγούδια, που έχουν κυκλοφορήσει ως αυτήν τη στιγμή, "Nobody loves like I do", "Dreams at Midnight" και "The World could be Falling Down" ήδη παίζονται φανατικά από τα ελληνικά ραδιόφωνα από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους.

Η ήρεμη δύναμη των Madrugada, συνιστά μια πολύτιμη κατάθεση ψυχής, μια ανταλλαγή αγάπης ανάμεσα σε ένα αυθεντικό ροκ συγκρότημα και το πιστό του κοινό. Μια υπενθύμιση του συγκροτήματος που φώναξε ότι τίποτε δεν έχει χαθεί ακόμη, ότι η πανδημία δεν αποστράγγιξε την έμπνευσή του, ότι δεν ξέχασαν ποτέ να προκαλούν στους ανθρώπους τα βαθύτερα συναισθήματα.

Η μαγεία των Madrugada είναι πάντα εδώ. Η μουσική τους, δυνατή και ευάλωτη ταυτόχρονα, θα πλημμυρίσει το Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας, μιας πόλης που τους περιμένει πάντα, με το ίδιο πάθος και την ίδια αμείωτη αγάπη.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ εισιτηρίων για τη συναυλία των MADRUGADA στο Παναθηναϊκό Στάδιο ξεκινά την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου στις 11:00 (10:00 CET).
* Μείνετε συντονισμένοι στο event της συναυλίας στο facebook.
ΤΙΜΕΣ εισιτηρίων
Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από €35 έως €85. Συγκεκριμένα:
Γενική Είσοδος - Κερκίδες | Tiers: €35 
Γενική Είσοδος Arena: €45 
Golden Arena: €70 
VIP A & VIP B: €85 

 

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.
Σημεία Προπώλησης
Δίκτυο viva:
Ηλεκτρονικά: viva.gr | Τηλεφωνικά: 11876
Σε όλα τα Viva Spots: (Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, αθηνόραμα.gr, Yoleni's)
Δίκτυο Public:
Public on line | Kαταστήματα Public
* Τηλέφωνο πληροφοριών: 210 9636 489
* Photo credits: Knut Aaserud
* Η συναυλία είναι μία παραγωγή των εταιρειών: Supernova - Detox Events - Stageway

ΠΡΟΣΟΧΗ: Συνιστούμε στους υποψήφιους αγοραστές να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους αποκλειστικά και μόνο από τα επίσημα σημεία πώλησης. Η παραγωγός εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για εισιτήρια τα οποία έχουν προέλθει από αγορές μέσα από άλλες πλατφόρμες και για τα οποία δεν υπάρχει εγγύηση για τη γνησιότητά τους.

Πρόσβαση
Το Παναθηναϊκό Στάδιο, βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας σε απόσταση μόνο 1000m τόσο από το σταθμό του μετρό του "Συντάγματος", τον σταθμό της "Ακρόπολης" όσο και από το σταθμό του "Ευαγγελισμού".
Μπορείτε να φτάσετε με το μετρό, με λεωφορείο με ταξί ή ακόμα και με τα πόδια.
* Αστική Συγκοινωνία: Λεωφορεία: Κόκκινο 550 | πράσινο 90, 209 | κίτρινο 2, 4, 10, 11
* Μετρό στάσεις: Ακρόπολη | Σύνταγμα | Ευαγγελισμός
* Για οδηγίες οδήγησης από το Google απευθυνθείτε εδώ.

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.