Τα πιο ωραία χριστουγεννιάτικα βιβλία!

Τα πιο ωραία χριστουγεννιάτικα βιβλία!

Μπορείς να φανταστείς Χριστούγεννα και εορταστικές μέρες χωρίς παιδικά βιβλία; Εγώ όχι! Τα κλισέ που αφορούν την περίοδο αυτή είναι μπόλικα και μας κατακλύζουν από παντού και για διάφορους λόγους, αλλά μερικά, οφείλω να ομολογήσω, πως είναι απολαυστικά! Το πρώτο στη λίστα είναι τα χριστουγεννιάτικα, παιδικά παραμύθια, κλασικά και καινούργια, αυτά που διαβάσαμε πριν πολλά χρόνια και αυτά που βγήκαν μόλις στην αγορά και τρελαθήκαμε μαζί τους. Και οι εκδόσεις Ψυχογιός μας έδωσαν φέτος 3 απίθανα βιβλία τα οποία και σου παρουσιάζουμε παρακάτω! Έχεις ακόμη αμφιβολίες για το πώς θα περάσεις τις μέρες μέρες των Χριστουγέννων;

 

 

Τα ωραιότερα μυστικά των Χριστουγέννων

 

Ένα σκληρόδετο, υπέροχο βιβλίο γεμάτο μυστικά που δεν είχες ακούσει ποτέ! Πληροφορίες που ποτέ κανείς δεν σου εκμυστηρεύτηκε και ήρθε η ώρα να μάθεις μόνος σου διαβάζοντας όλα όσα έχει να σου πει το αξιαγάπητο ξωτικό, ο Βαρνάβας Βαρναμπίκ. Το γενεαλογικό δέντρο του Αϊ-Βασίλη, ιστορίες για την χώρα του και τις ειδικές αποστολές των Χριστουγέννων, θα σε κάνουν να αγαπήσεις αυτές τις μέρες ακόμη περισσότερο!

Απευθύνεται αυστηρά στους πιο περίεργους πιτσιρίκους και στις πιο περίεργες πιτσιρίκες!

 

 

 

Ο Καρυοθραύστης

 

Ναι! Η εικονογράφηση είναι τόσο όμορφη όσο μπορείς να διακρίνεις από μία φωτογραφία και ακόμη περισσότερο, αν πιάσεις στα χέρια σου αυτό το βιβλίο! Η Κλάρα, θα μας μεταφέρει στον πιο μαγευτικό κόσμο, θα μας γνωρίσει με τα ξύλινα στρατιωτάκια και τις όμορφες νεράιδες, θα μας βάλει σε παλάτια φτιαγμένα από ζαχαρωτά και θα μας συστήσει από την αρχή την πιο αγαπημένη, κλασική ιστορία των Χριστουγέννων!

 

 

 

 

 

Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία

 

Από την λίστα δεν θα μπορούσε, φυσικά, να λείπει η χριστουγεννιάτικη εκδοχή των λατρεμένων colouring books (μια μανία που δεν λέει να μας αφήσει με τίποτα και για την οποία μπορείς να μάθεις περισσότερα εδώ). Η χριστουγεννιάτικη ιστορία του Κάρολου Ντίκενς γίνεται ένα βιβλίο ζωγραφικής και δεν έχεις παρά να πιάσεις τα μολύβια και τους μαρκαδόρους και να ξεγνοιάσεις γεμίζοντας με χρώμα -ίσως και λίγη χρυσόσκονη- τις σελίδες αυτού του βιβλίου!

 

 

 

 

Η ευχή «καλή ανάγνωση», να είσαι σίγουρος ότι θα πιάσει!

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.