«ΟΥΠΣ! Νομίζω χαθήκαμε» από τις εκδόσεις mamaya

«ΟΥΠΣ! Νομίζω χαθήκαμε» από τις εκδόσεις mamaya

Τα «Άτακτα Καρότα» συναντώνται ξανά (ομολογουμένως μας είχαν λείψει πολύ από την πρώτη φορά που τα συναντήσαμε και για την οποία μπορείς να διαβάσεις εδώ) και μας προσφέρουν μια ακόμη ξεκαρδιστική και άκρως διασκεδαστική περιπέτεια! Και εμείς συγχαίρουμε ακόμη μία φορά τον Θανάση Γκιόκα που μας προσφέρει αυτές τις αξέχαστες δόσεις γέλιου με την σειρά βιβλίων του και την ξέφρενη παρέα που ξέρει να καροτάρει άφοβα!

Το Κουκουναρόδασος δεν βρίσκεται σε ησυχία, όπως μπορείς να φανταστείς! Ο βασιλιάς Ρίκος Λέοντας ο Τρίτος ζητάει από τα «Άτακτα Καρότα», που πλέον έχουν γίνει πασίγνωστα παντού, να τραγουδήσουν στο πάρτι του μικρού Τέτο, στην χώρα της Χουρμανδίας. Η διαδρομή για την χώρα της Χουρμανδίας κρύβει ένα σωρό καινούργιους φίλους, μερικοί από τους οποίους μάλιστα είναι κάπως... αγριεμένοι! Θα καταφέρουν να φτάσουν έγκαιρα και ασφαλείς στο πάρτι του Τέτο ή τα κεράκια θα σβήσουν χωρίς μουσική υπόκρουση;

Το δεύτερο μέρος της ιστορίας με πρωταγωνιστές τα «Άτακτα Καρότα» σε εκπλήσει, σε συναρπάζει και ο συγγραφέας, Θανάσης Γκιόκας, κάνει για ακόμη μία φορά εξαιρετική δουλειά τόσο στο κείμενο όσο και στην εικονογράφηση του βιβλίου!

ΟΥΠΣ! Την πατήσαμε εντελώς! Έχουμε κολλήσει για τα καλά με αυτή την καροτοπαρέα!

 

Το βιβλίο «ΟΥΠΣ! Νομίζω χαθήκαμε!» του Θανάση Γκιόκα, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις mamaya και μπορείς να το βρεις εδώ.

 

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.