«Λίγη Ησυχία Παρακαλώ!» από τις Εκδόσεις mamaya

«Λίγη Ησυχία Παρακαλώ!» από τις Εκδόσεις mamaya

Λίγη ησυχία παρακαλώ! Το βιβλίο του Θαναση Γκιόκα είναι πολύ ροκ, διασκεδαστικό όσο λίγα και απολαυστικό για κάθε ηλικία!

Άτακτα καρότα, χελώνες, σαλιγκάρια, τυφλοπόντικες, λαγοί και πολλά ακόμη ζώα, νότες και μελωδίες που ροκάρουν αλλά και μια εξαιρετική εικονογράφηση, κάνει το βιβλίο «Λίγη ησυχία παρακαλώ!» μία από τις καλύτερες επιλογές για τις παιδικές αναγνώσεις. Όλα συμβαίνουν στο Κουκουναροδάσος μόλις ξεκινάνε οι προετοιμασίες για το πάρτι έκπληξη της Θέκλας, της χελωνίτσας ταχυδρόμου. Οι περιπέτειες δεν αργούν και οι κιθάρες κουρδίζονται! Ένα ολόκληρο δάσος απολαμβάνει τις μουσικές των Άτακτων Καρότων. Μέχρι η φήμη τους να βγει και παραέξω...

Ο Θανάσης Γκιόκας, συγγραφέας και εικονογράφος του βιβλίου, μεταφέρει την αγάπη του για τη μουσική σε άκρως χρωματιστές σελίδες και γράφει ιστορίες διασκεδαστικές και με πολλή πλάκα. Η παρέα του Κουκουναροδάσους που θα γνωρίσεις στο εν λόγω βιβλίο, και κάτι μας λέει πως θα λατρέψεις, ετοιμάζεται για πολλές ακόμη περιπέτειες γι'αυτό μείνε συντονισμένος...!

 

Το βιβλίο του Θανάση Γκιόκα «Λίγη Ησυχία παρακαλώ!» από τις Εκδόσεις mamaya μπορείς να το βρεις εδώ. Αλλά μπορείς να ακολουθήσεις τις περιπέτειες της παρέας και διαδικτυακά, στη σελίδα του βιβλίου, εδώ.

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.