«Το μυστήριο του μεγάλου μαύρου σκύλου» από τις εκδόσεις mamaya

«Το μυστήριο του μεγάλου μαύρου σκύλου» από τις εκδόσεις mamaya

Η Ανελάντα και ο Μάξιμος πήραν τους δρόμους και προσπαθούν να λύσουν ένα ακόμη μυστήριο! Σίγουρα θα θυμάσαι πόσο καλοί είναι στο να τα εξυχνιάζουν, άλλωστε «το μυστήριο του σοκολατένιου γλυκού» είχε επιτυχέστατη έκβαση!

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής είναι ένας μαύρος σκύλος. Διάφορα περίεργα πράγματα συμβαίνουν τα οποία και συνδέονται μαζί του. Ο μυστήριος μαύρος σκύλος τριγυρνάει γύρω γύρω, γαβγίζει συνεχώς άγρια, αρπάζει φαγητά και όλοι αναστατώνονται. Μόνο που η Ανελάντα και ο Μάξιμος έχουν ήδη όλη τη γνώση που χρειάζεται για να ψάξουν και να μάθουν τι συμβαίνει. Και τελικά το μυστήριο παύει να υφίσταται και μία πολύ μεγάλη έκλπληξη τους περιμένει όλους!

Η Λίζα Βάρβογλη γράφει το δεύτερο βιβλίο με τις περιπέτειες της Ανελάντας και του Μάξιμου και μας διασκεδάζει ακόμη μία φορά με τη ζωηράδα και την περιέργεια των ηρώων της ενώ προτρέπει τα παιδιά να ψάξουν, να σκεφτούν, να συνεργαστούν και να ορίσουν την αυτοπεποίθησή τους. Σε κάθε σελίδα κρύβει μερικά μηνύματα και έτσι, η αναγνωστική διαδικασία γίνεται μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία. Ψάξε και εσύ να τα βρεις! Ο Γιώργος Πετρίδης συνεχίζει να ντύνει με τα πιο έντονα χρώματα κάθε περιπέτεια και κάνει το βιβλίο μια «οπτική» λιχουδιά για όλους τους νέους αναγνώστες!

 

Το βιβλίο «Το μυστήριο του μεγάλου μαύρου σκύλου» της Λίζας Βάρβογλη, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις mamaya και μπορείς να το βρεις εδώ.

 

 

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.