Πρόσφερε αγάπη με κάθε δέμα!

Πρόσφερε αγάπη με κάθε δέμα!

Mόνο μέσα από τις συνεργασίες, μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα και να κάνουμε τη διαφορά! Αυτά τα Χριστούγεννα, τα ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές υποστηρίζουν τη μη κερδοσκοπική Κίνηση για καλό σκοπό!

Για το διάστημα 10 Δεκεμβρίου 2016 έως 20 Ιανουαρίου 2017, τα ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές προσφέρουν 0,01€ από κάθε δέμα που θα στείλουν, για να αγοραστούν τρόφιμα της μη κερδοσκοπικής Κίνησης Wise Greece και να διατεθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν μεγάλη ανάγκη. Έτσι, φέτος μέσα από αυτή τη συνεργασία, θα ενισχυθούν με τρόφιμα το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αγρινίου, καθώς και η Unesco Πειραιώς και Νήσων.

Ταυτόχρονα, τα ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές αναλαμβάνουν να μεταφέρουν δωρεάν για το ανωτέρω χρονικό διάστημα, όλα τα τρόφιμα που θα προσφέρει η Wise Greece σε Ιδρύματα και Ορφανοτροφεία, που ανέρχονται σε περισσότερα από 500 κιλά, ξεκινώντας από δύο άμεσες δωρεές στη Στέγη Ανηλίκων Καλός Ποιμένας και στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα. H μη κερδοσκοπική Κίνηση Wise Greece, προωθεί τα προϊόντα των μικρών Ελλήνων παραγωγών, βοηθώντας τους να διατηρήσουν και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, ενώ χρησιμοποιεί το κέρδος από τις πωλήσεις των προϊόντων για να αγοράζει τρόφιμα για συνανθρώπους μας στα όρια της φτώχειας.

Περισσότερες πληροφορίες: www.elta-courier.gr / www.wisegreece.com

Γνώρισε την Wise Greece εδώ.

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.