Είδαμε το «Καλιφόρνια Ντρίμιν» στο Επί Κολωνώ!

Είδαμε το «Καλιφόρνια Ντρίμιν» στο Επί Κολωνώ!

Μια παράσταση για όνειρα, διαψευσμένες ελπίδες και απατηλές καταστάσεις. Ένα έργο του Βασίλη Κατσικονούρη πολύ σύγχρονο κι επίκαιρο, κοινωνικό, με χιούμορ και μια πικρή επίγευση να παραμονεύει πίσω από κάθε χαμόγελο του θεατή με τα ευτράπελα και τις περιπέτειες των τεσσάρων νεαρών ηθοποιών.

 

Το ταξίδι και το όνειρο, η αλήθεια και το ψέμα, η πραγματικότητα και οι παρασθήσεις μπερδεύονται σε ένα εξαιρετικό μείγμα και οι τέσσερις ταλαντούχοι και άρτιοι ηθοποιοί σε παρασύρουν μαζί τους από την αρχή. Οι Γιάννης Ιωάννου, Αγγελίνα Κλαυδιανού, Σεβίνα Μαραγκού, Γιώργος Σύρμας απόλυτα ταυτισμένοι με τους ρόλους τους, φρέσκιοι και δραστήριοι καθόλη τη διάρκεια της παράστασης πάνω στη σκηνή, αποδίδουν ώριμα και μεστά το έργο και την ατμόσφαιρά του.

 

Πώς μπορεί ένα ταξίδι στην άλλη άκρη του κόσμου να σου αλλάξει τη ζωή; Και πως θα καταφέρεις να πας εκεί; Ποια μέσα θα χρησιμοποιήσεις για να φτάσεις και όταν η ματαίωση έρθει ποιοι έχουν μείνει δίπλα σου; Νέοι άνθρωποι που αγαπάνε κι ερωτεύονται με διαφορετικό τρόπο ο καθένας, με αδιέξοδα όπως όλοι, με όνειρα που ασφυκτιούν σε ένα κόσμο που δεν τους χωράει, με κότσια κι έτοιμοι να δοθούν απόλυτα σε μια ιδέα και να κάνουν τα πάντα για να τα καταφέρουν.

 

Μια παράσταση απόλυτα αληθινή και συγκινητική. Αληθινή και χιουμοριστική. Αληθινή και πικρή. Αξίζει πάνω από όλα για να δεις την ενέργεια, το πάθος και τις ικανότητες μια νέας ομάδας ηθοποιών και φεύγοντας από το θέατρο να έχεις πάρει μαζί σου την ενέργειά τους αλλά και τη σκέψη «εγώ με τα δικά μου όνειρα τι έκανα τελικά;»

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση εδώ

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.