Καλιφόρνια ντρίμιν |Βασίλης Κατσικονούρης

Καλιφόρνια ντρίμιν |Βασίλης Κατσικονούρης

Η Εταιρεία Θεάτρου Ναυτίλος σε συνεργασία με τη θεατρική ομάδα ΑΧ, παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά το έργο του Βασίλη Κατσικονούρη, Καλιφόρνια Ντρίμιν.

Το αμερικάνικο όνειρο που επιθυμούν τέσσερις νέοι να ζήσουν. Ο καθένας από την δική του σκοπιά. Το πάντα επίκαιρο έργο του Βασίλη Κατσικονούρη μας εισάγει στον κόσμο των τεσσάρων ηρώων, στην προσπάθεια τους να ζήσουν, να ονειρευτούν και να συνεχίσουν, επαναπροσδιορίζοντας τη ζωή τους και τις αξίες τους. Δύο αγόρια και δύο κορίτσια επιχειρούν να αλλάξουν τη ζωή τους μη έχοντας ισχυρά και χειροπιαστά μέσα, πέφτοντας σε λάθη και αντιφάσεις. Θα καταφέρουν τελικά να πραγματοποιήσουν όλοι μαζί αυτό το ταξίδι που θα αλλάξει τις ζωές τους; Το έξυπνο χιούμορ του έργου μας κάνει καθόλη τη διάρκεια της παράστασης να γελάμε, ενώ στο τέλος μας αφήνει με μια γλυκόπικρη αίσθηση.

Η σύγχρονη σκηνοθετική ματιά του Θανάση Χαλκιά αναδεικνύει τις σκηνές του έργου, δίνοντας στους ηθοποιούς και το ρόλο των φροντιστών της σκηνής. Οι ερμηνείες αρκετά δυνατές από όλα τα μέλη του θίασου, με αρκετές στιγμές συγκίνησης αλλά και γέλιου. Χωρίς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους, χαζεύεις τους ήρωες να απογοητεύονται, να ματαιώνονται, να ερωτεύονται, να ελπίζουν. Γρήγορα και εύκολα γίνονται οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Θα μπορούσε να είναι μια σύγχρονη παρέα στο διπλανό τραπέζι του μπαρ. Μια παράσταση με δροσιά, έντονες και όμορφες στιγμές και πολύ ... Όνειρο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Θανάσης Χαλκιάς
Σκηνικά/Κοστούμια: Γεωργία Μπούρδα
Πρωτότυπη μουσική, επιμέλεια μουσικής: Κώστας Βόμβολος
Σχεδιασμός φωτισμών: Ελίζα Αλεξανδροπούλου
Βοηθοί Σκηνοθέτη: Ραφαέλα Ακαμωτάκη, Ειρήνη Οικονομίδου
Σχεδιασμός αφίσας: Στάθης Γκοργκόλης (Σίγμα Γάμμα)
Φωτογραφίες/ Teaser: Αλέξανδρος Γεωργίου
Επικοινωνία/Δημόσιες σχέσεις: Χρύσα Ματσαγκάνη

 ΠΑΙΖΟΥΝ: Γιάννης Ιωάννου, Αγγελίνα Κλαυδιανού, Σεβίνα Μαραγκού, Γιώργος Σύρμας


 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.