Ζωρζ Πιλαλί | ΟΧΛΟΔΟΞΙΑ

Ζωρζ Πιλαλί | ΟΧΛΟΔΟΞΙΑ

«Οχλοδοξία» Ο ύστατος εφηβισμός ενός γηραλέου κόσμου. Τα περίεργα και παράδοξα συμβεβηκότα άτινα παριστάνονται και ιστορούνται εις την σκηνήν δύνανται να προξενήσουν εις το φιλοθεάμον αθηναϊκόν κοινόν ρίγη διανοητικής συγκινήσεως.
Political correct: Η ηθικολογία της αθεάτριστης διανόησης. Και ο αντίλογος της «Συνηγορίας υπέρ του μίσους». Ερντoγάν: ο πτωχός μικροπωλητής όστις έμελλε να ηγεμονεύσει. 
Νεκροφιεστα: Ο ύστατος ελιγμός ενός εκ των Σοστακόβιτς. Αττικίζοντες μαρξιστές ηθοποιοί οίτινες εξαιρούν την αττικήν κωμωδίαν. O αισχρολόγιος υπερλεξικός όστις παρεκτρεπόμενος σεμνοτυφεί. Τραγελαφικόν ηχοϊστόρημα με τίτλον «Ο απέθαντος Ρωμιός, το θλιβερόν φάσμα των Βαλκανίων».
Εις την προθήκην της λαϊκής εντέχνου τραγουδοποιϊας μας εκθετουμεν τα ανεκτίμητα faux bijoux των γυναικείων συναισθημάτων. Να προσέλθετε εξ απαντος άπαντες διότι το ποιητικόν μας έργον θα παραστεί άπαξ, την 7/10/2023 εις τον πασίγνωστον μουσικόν κλωβόν Gagarin.
Ανακοινώνουμεν εις εκλεκτόν φιλοθεάμον κοινόν της ημετέρας πρωτευούσης τη σύγχρονην σατιρικήν παράστασιν Οχλοδοξια. Μερικοι εκ των τίτλων οίτινες θέλουν διαφωτίσουν το αθηναϊκον φιλοθεάμον κοινόν δια το περιεχόμενον της θεατρικής ιδιοφυούς σατιρικής παραστάσεως: «Οχλοδοξια».

Βρυκολακες
Η απέθαντος πολιτική οικογένεια
επιδιδομενη εις αιμολατικόν οργιον.
Σωφέρ καμήλων
Μια ιστορία έρωτος
ενός καμηλιέρη και
μίας ευγενους κορασιδος.

Έρως αδρος
Χορος γυναικών
Εξυμνεί τόν
έρωτα μεταξύ τών
δύο φύλων.
Ρωμιορωμα
Η agit prop
εμπνευσμένη
από τό σκυλάδικο.

Συμμετέχουν:

Δημήτρης Δημητριάδης - Πιάνο
Μιχάλης Σουλάκης - Μπάσσο
Κυριάκος Δαρίβας - Τύμπανα
Χρήστος Ψαρομιλύγκος - Βιολί
Δημήτρης Μπέλλος - Συνθεσάιζερ
Ανδρονίκη Σκουλά - Μέτζο Σοπράνο
Γεωργία Τσετσώνη - Σοπράνο
 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.