ΑΝΑΒΟΛΗ | Ζωγράφισε το κεραμικό σου! | Εργαστήρι διακόσμησης κεραμικών

ΑΝΑΒΟΛΗ | Ζωγράφισε το κεραμικό σου! | Εργαστήρι διακόσμησης κεραμικών

ΑΝΑΒΟΛΗ

Το πρώτο εργαστήριο κεραμικής όπου μπορούμε να ζωγραφίσουμε το δικό μας κεραμικό είναι εδώ! Η τέχνη της κεραμικής έχει πολλούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Σε πολλές πόλεις της  Ευρώπης και της Αμερικής υπάρχουν χώροι “Paint your own ceramic”, όπου οι θαμώνες κάθονται χαλαρά και ζωγραφίζουν σε μία κούπα ή ένα πιάτο. Επιτέλους, ένας τέτοιος χώρος έχει πλέον ανοίξει και στην Αθήνα!

Στην όμορφη γειτονιά των Κάτω Πετραλώνων, το εργαστήριο Γη Art έχει δημιουργηθεί για να μας ξεναγήσει στο χώρο της κεραμικής και να δώσει βήμα στις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες.

Σε μία επίσκεψη μπορoύμε να ζωγραφίσουμε ένα κεραμικό όπως το θέλουμε! Κούπες, πιάτα, μπολ και διάφορα άλλα όμορφα αντικείμενα βρίσκονται στη διάθεσή μας σε λευκό πηλό (ψημένο ήδη μία φορά), και περιμένουν να τους δώσουμε χρώμα, φυσικά με την κατάλληλη καθοδήγηση. Το έργο μας παραμένει για λίγες μέρες στο χώρο όπου υαλώνεται και ψήνεται ξανά στους 1050℃. Μόλις είναι έτοιμο, το παραλαμβάνουμε και μπορούμε πια να φάμε ή να πιούμε στο ολόδικό μας κεραμικό.

Ωράριο Λειτουργίας:
Πέμπτη    18:00-21:30
Παρασκευή      18:00-21:30
Σάββατο        12:30-15:00, 18:00-21:30
Κυριακή       κατόπιν ραντεβού

* Τα χρώματα είναι μη τοξικά, οπότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν άφοβα ακόμη κι από παιδιά. 
* Ο χώρος είναι ανοιχτός κυρίως απογεύματα, αλλά και Σάββατο από νωρίς.
* Μπορούμε να τον επισκεφθούμε στις ώρες λειτουργίας, αλλά φυσικά είναι καλύτερα να επικοινωνήσουμε πρώτα με ένα μήνυμα, για να σιγουρευτούμε ότι υπάρχει θέση.
* Στον χώρο Γη Art γίνονται και εργαστήρια κεραμικής όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να φτιάξουν το δικό τους κεραμικό αντικείμενο από την αρχή. Σύντομα θα γίνουν και εργαστήρια άλλων τεχνών, όπως φωτογραφία και εικαστικά.
* Τα σεμινάρια γίνονται σε έναν χώρο μεγάλο, με καλό αερισμό, που πληροί όλες τις προδιαγραφές για να αισθανόμαστε ασφαλείς. Για την ασφάλεια όλων, παρακαλούμαστε να έχουμε τη μάσκα μας μαζί.

* Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού:
Yiart.gr | info@yiart.gr | Τηλέφωνα: 2103410944 6977502256 - 6979551431

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.