Ύψωσε τη φωνή σου με το Raise Your Voice Festival

Ύψωσε τη φωνή σου με το Raise Your Voice Festival

Γραφτείτε τώρα και παρακολουθήστε το Raise Your Voice Festival 2021, το πρώτο ψηφιακό Φεστιβάλ κατά της Εμπορίας Ανθρώπων, το οποίο πραγματοποιείται τις ημέρες Παρασκευή 23 Απριλίου, Σάββατο 24 Απριλίου και την Κυριακή 25 Απριλίου.

Εγγραφείτε και Παρακολουθήστε Δωρεάν Εδώ

Το Raise Your Voice, φέτος, σε προσκαλεί σε ένα τριήμερο φεστιβάλ τέχνης και πολιτισμού με το μήνυμα «Κάνε τη Σύνδεση μεταξύ των καθημερινών επιλογών και την Εμπορία Ανθρώπων - Μεταξύ των καθημερινών επιλογών και την Κλιματική αλλαγή». Και δες πώς αυτά που μας συνδέουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Η ημέρα είναι αφιερωμένη στην κινητοποίηση των νέων στα ζητήματα της Κλιματικής αλλαγής και της Εμπορίας  Ανθρώπων και πιο συγκεκριμένα της Εμπορίας Παιδιών, μέσα από μουσικές ερμηνείες, αληθινές εμπειρίες ζωής, μαγνητοσκοπημένες μαρτυρίες, πάνελ συζητήσεων και live εργαστήρια. 

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Η ημέρα είναι αφιερωμένη στην εμπορία ανθρώπων που αποσκοπεί στην σεξουαλική εκμετάλλευσή τους. Θα διαδραματιστεί με εκθέσεις εικαστικών έργων και κουστουμιών, μουσικές ερμηνείες, αληθινές εμπειρίες ζωής, μαγνητοσκοπημένες μαρτυρίες, πάνελ συζητήσεων και live εργαστήρια.  

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Η ημέρα είναι αφιερωμένη στο εργασιακό trafficking και τη σχέση του με την κλιματική αλλαγή. Θα φιλοξενηθούν open studios, πάνελ συζητήσεων και live εργαστήρια για την ηθική μόδα, την κυκλική οικονομία και τις βιώσιμες εφαρμογές στην βιομηχανία της μόδας.

Διάβασε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα και τα εργαστήρια εδώ.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.