Χτυποκάρδια στη Στοά των Εμπόρων!

Χτυποκάρδια στη Στοά των Εμπόρων!

14 Φλεβάρη κι η καρδιά της πόλης χτυπά στη Στοά Εμπόρων με ένα 12ωρο ξεφάντωμα γεμάτο δωρεάν εργαστήρια και πρωτότυπα δρώμενα! Την αρχή κάνουν οι Φίξερς (11:00 - 20:00) με ένα εργαστήρι κατασκευής 3D εκτυπωτή, γιατί τι πιο αγαπησιάρικο άλλωστε από το να μπορείς να τυπώσεις μόνος σου έναν τρισδιάστατο αγαπημένο; Ακολουθεί (17:00) παράσταση κουκλοθέατρου από την ομάδα ΦτούΞελευτερία με το παραμύθι “Όταν η κόκκινη κλωστή χάθηκε στο μεγάλο δάσος”, για το αναπάντεχο της ζωής... και του έρωτος βεβαίως βεβαίως! Τη σκυτάλη παίρνουν μετά (18:30) οι Bohman Brothers (Phase! & Orila) για ένα live σε συνεργασία με το fanzine εμβοές που κινείται σε ατμόσφαιρα sound poetry (λίγη ποίηση τη θέλουμε σήμερα!), electronica και αυτοσχεδιασμού!
Και τώρα που ζεσταθήκατε ετοιμαστείτε για το highlight της ημέρας - αν δεν ευλογήσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει! Speed dating by deBόp! 19:30 να είστε εκεί γιατί μετά την επιτυχία του πρώτου Speed Dating στη στοά εμπόρων σας προσκαλούμε να ξαναρίξετε κάθε επικοινωνιακό ταμπού και να έρθετε να γνωριστούμε μέσα από ένα ευχάριστο και γεμάτο χιούμορ παιχνίδι.
Πάγκοι, τραπέζια, ένα ποτάκι για να σπάσει ο πάγος και –ντιν!!!- έχετε 4 λεπτά να μιλήσετε με τον άνθρωπο που κάθετε απέναντί σας! Ντιν!!! – Αλλαγή θέσης και επόμενος!
Στο τέλος του γύρου, μαζεύουμε τις σημειώσεις που θα έχετε κρατήσει και ανακοινώνουμε τα matches! Το σίγουρο είναι πως θα έχουμε γνωριστεί όλοι μεταξύ μας –πόσο συχνά σας συμβαίνει αυτό;;;- και θα έχουμε γίνει “μια ωραία ατμόσφαιρα”!

Και τώρα που (ελπίζουμε) θα έχουμε γίνει ζευγάρια θα πιούμε και το Love Potion των Flower Girls! 21:00 ακριβώς τα "λουλουδάτα κορίτσια" της στοάς, μας προσκαλούν σε μία τελετή παρασκευής ενός ερωτικού χυμού... το μόνο που χρειάζεται είναι να φέρετε μαζί το λουλούδι σας!
Μετά από όλα αυτά, το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη μουσικούλα και να γείρεις σε έναν ώμο να εξομολογηθείς κάτι... Κι από αυτό έχουμε λοιπόν: “Hate to love you” και “Love to hate you” από την Athens Zine Bibliotheque που μας προκαλεί να εξομολογηθούμε την αγάπη μας ή το μίσος μας προς κάποιον.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, μπορούμε να μπαίνουμε στο χώρο της βιβλιοθήκης και να γράφουμε το μήνυμά μας στις αντίστοιχες κάρτες “hate to love you” και “love to hate you”. Στο τέλος όλες οι κάρτες θα συνθέσουν το ομώνυμο zine, το οποίο θα κυκλοφορήσει μία εβδομάδα αργότερα από την Athens Zine Bibliotheque....

Αυτά....

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.