Χριστουγεννιάτικο Bazaar Δρόμων Ζωής 2022

Χριστουγεννιάτικο Bazaar Δρόμων Ζωής 2022

Το χριστουγεννιάτικο Bazaar των Δρόμων Ζωής, ξαναβρίσκει την αληθινή του ταυτότητα.

Ξαναγίνεται ανοιχτή γιορτή, μια ανοιχτή αγκαλιά, μια καλή κουβέντα-βάλσαμο για την καρδιά, ζεστό χαμόγελο πάνω από μια κούπα ζεστό κρασί στο μπαρ, αντάμωμα και επικοινωνία ανάμεσα στα βαζάκια και στα λικέρ.

Το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Δεκέμβρη, μας δίνεται η ευκαιρία να ξαναζήσουμε όλοι μαζί τη γιορτή που είναι το Bazaar των Δρόμων Ζωής, για ν' ανάψουν ξανά τα φωτεινά λαμπάκια στις καρδιές μας και να παραμείνει ανοιχτή η πόρτα του Κέντρου της οργάνωσης.

Με τον ήχο της παιδικής φωνής της Μελτέμ στ’ αυτιά μας ρυθμικά να δηλώνει «Στο Γκάζι ο κόσμος αλλάζει» οι Δρόμοι Ζωής δηλώνουν για μια ακόμη φορά ένα παρών και μια απόφαση για παρουσία και συνέχεια, για μικρά σταθερά βήματα σ’ ένα δρόμο συνεργασίας και φιλίας, ιχνηλατώντας το βίωμα της αγάπης και της χαράς.

Ο αμιγώς εθελοντικός κι αυτόνομος χαρακτήρας των Δρόμων Ζωής υποστηρίζει μια ανοιχτή κοινωνία, αποδοχή και κατανόηση της διαφορετικότητας αλλά και προσιτή γνώση για τα παιδιά που ζουν στην ευρύτερη περιοχή του Γκαζιού, κάτω από ευαίσθητες κοινωνικά συνθήκες. Σκοπός της προσπάθειας να μπορούν κυρίως παιδιά, έφηβοι και γυναίκες, με αξιοπρέπεια και χωρίς φόβο, να προσπαθούν
για το δικό τους δρόμο και την αξία τους

Όλοι οι εθελοντές των Δρόμων Ζωής, παλαιότεροι και νεότεροι, παιδιά και γονείς ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη διεξαγωγή του καθιερωμένου χριστουγεννιάτικου Bazaar που εξασφαλίζει και τη λειτουργία της Οργάνωσης. Απολογισμός μαθητείας για τους εθελοντές, πρόσκληση και ευκαιρία σε φίλους παλιούς και καινούργιους για μοίρασμα αγάπης και αντάμωμα γιορτής.

Οι μοναδικές πρωτότυπες χειροποίητες δημιουργίες, μας περιμένουν για τα φετινά μας γιορτινά δώρα. Το παλαιοβιβλιοπωλείο για φανατικούς αναγνώστες, το μικρό “Μοναστηράκι” με ιδιαίτερα αντικείμενα από δεύτερο χέρι. Ας πάμε με όρεξη κι ας αφήσουμε να γευτούν τα μάτια και η καρδιά μας, τα εκατοντάδες χρωματιστά βαζάκια με γλυκά και αλμυρά. Αγνά υλικά και αντίστοιχες προθέσεις. Μουσικές και γέλια. Παράλληλες δραστηριότητες για τα παιδιά και φυσικά ασύγκριτες προσεγμένες γεύσεις του φημισμένου γκουρμέ μπουφέ!

Μια γιορτή που μπορεί να ζεστάνει καρδιές μικρών και μεγάλων, που μπορεί να μοιραστεί με τα δώρα μας σε φίλους και αγαπημένους, που μπορεί να είναι ένα τοσοδούλι πετραδάκι για εκείνη την κοινωνία που μας πρέπει.

* Ωράριο:
Σάββατο 17 Δεκεμβρίου: 10:00 - 21:00
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου: 10:00 - 20:00
* Για περισσότερες πληροφορίες για την εθελοντική δράση των Δρόμων Ζωής:
sitefacebook | instagram

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.