Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά Συνδε΄σμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων

Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά Συνδε΄σμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων

Συνεχίζοντας την ιστορία των περίφημων φιλανθρωπικών Εορταγορών της Ελληνικής παροικίας της Αλεξάνδρειας, του Καϊρου και των άλλων Ελληνικών Κοινοτήτων στην Αίγυπτο, ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων πραγματοποιεί και φέτος στις 4 & 5 Δεκεμβρίου 2021 το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του στο φιλόξενο εντευκτήριο του Συνδέσμου που βρίσκεται στην Αθήνα, 3ης Σεπτεμβρίου 56 (1ος όροφος).

Ένα ξεχωριστό bazaar με λιχουδιές, αναμνηστικά κι άλλα αντικείμενα που έρχονται για το σκοπό αυτό απευθείας από την Αίγυπτο αλλά και σπιτικά γλυκά, λικέρ, πλεκτά, κοσμήματα κι άλλες χειροποίητες δημιουργίες που αντανακλούν την ιστορία της ένδοξης αυτής παροικίας.

Όλα τα έσοδα ενισχύουν το ταμείο Κοινωνικής Πρόνοιας του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων, που επί μακρόν υποστηρίζει δεκάδες μη προνομιούχες οικογένειες Αιγυπτιωτών Ελλήνων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, για την είσοδό απαιτείται: - Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης 6 μηνών και έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε  με την Γραμματεία του Συνδέσμου στα τηλέφωνα : 210-8228150, 210-8254289, 210- 8218408

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.