Χριστουγεννιάτικες αγορές και ευχές στην Πύρνα!

Χριστουγεννιάτικες αγορές και ευχές στην Πύρνα!

Η αστική πολιτιστική εταιρεία ΠΥΡΝΑ μας περιμένει και φέτος στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, από τις 10.30 π.μ. έως τις 5.30 μ.μ., στην οδό Κοκκιναρά 43, στην Κηφισιά, για να ανταλλάξουμε ευχές σε μια φιλική ατμόσφαιρα, να δοκιμάσουμε σπιτικές γεύσεις, να διαλέξουμε καλαίσθητα δώρα και να στηρίξουμε τις κοινωφελείς της δράσεις. Στο open day μας θα βρείτε εξαιρετικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών, δημιουργίες fashion designers, διακοσμητικά, γούρια, παιδικά βιβλία, γιορτινές σπιτικές γεύσεις, χριστουγεννιάτικα γλυκά καθώς και τους περιζήτητους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα της Πύρνας.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις στηρίζουν τις κοινωφελείς μας δράσεις και συγκεκριμένα τα νηπιαγωγεία σε Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων που διαμορφώνει, εξοπλίζει και υποστηρίζει η ΠΥΡΝΑ σε συνεργασία με την Ομάδα Διαχείρισης και Συντονισμού Εκπαίδευσης Προσφύγων και με τη συμμετοχή μαθητών-εθελοντών από αθηναϊκά σχολεία. Έχουμε ήδη δημιουργήσει 6 νηπιαγωγεία με τελευταίο αυτό της Ελευσίνας πριν από ένα μήνα και συνεχίζουμε.

Περισσότερα για τις κοινωφελείς δράσεις της Πύρνας στο  www.pyrna.gr/koinofeleis-draseis.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.