ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ -ITALY ON STAGE

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ -ITALY ON STAGE

Από τις 17 Δεκεμβρίου μέχρι τις 16 Ιανουαρίου στο ItalyOnStage υπάρχει μία ενότητα Xmas Special με έξι ταινίες, οι οποίες έχουν κοινό θέμα τις οικογενειακές σχέσεις, από τις πιο πρόσφατες παραγωγές του ιταλικού κινηματογράφου: Caos Calmo, Gli ultimi saranno ultimi, Quasi Natale, 10 giorni senza mamma, I predatori και Martin Eden.

Το χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα συμπληρώνουν πέντε ταινίες μικρού μήκους που έχουν επιλεγεί από την περσινή ιταλική παραγωγή και προτείνονται από το Εθνικό Κέντρο Κινηματογράφου Μικρού Μήκους (CNC) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ταινιών Μικρού Μήκους (Short Film Day), που γιορτάζεται κάθε χρόνο την ημέρα του χειμερινού ηλιοστασίου στις 21 Δεκεμβρίου. Για περισσότερες λεπτομέρειες, πατήστε εδώ.

Για πληροφορίες και για την εγγραφή στο ItalyOnStage, επισκεφθείτε τη σελίδα του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου, εδώ

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.