Χριστούγεννα στο Μουσείο Γ. Γουναρόπουλου με τα παραμύθια της Σάσας Βούλγαρη

Χριστούγεννα στο Μουσείο Γ. Γουναρόπουλου με τα παραμύθια της Σάσας Βούλγαρη

«Ιστορίες όπως λέμε… όνειρα». Το Μουσείο Γ. Γουναρόπουλου φιλοξενεί ένα πρόγραμμα αφήγησης ιστοριών με την αφηγήτρια Σάσα Βούλγαρη και τα παράξενα μουσικά της όργανα! με αφορμή ζωγραφικά έργα του Γ. Γουναρόπουλου.

Σε ένα όμορφο σπίτι-Μουσείο οι υπέροχες ζωγραφιές του Γιώργου Γουναρόπουλου εμπνέουν μια αφηγήτρια που ξεδιπλώνει τις ιστορίες της. Ένα περήφανο άτι ανεμίζει τη χαίτη του. Πλάι του οι νεράιδες χτενίζουν τα μακριά μαλλιά τους στο φως του φεγγαριού. Μοιάζουν ακίνδυνες αλλά στ’ αλήθεια είναι άγριες! Βουτά το παλικάρι στα βάθη των θαλασσών για να συλλέξει ένα άνθος φοβερό και… αιμοβόρικο. Πουλιά και ψάρια που μιλούν, έξυπνες γυναίκες και ριψοκίνδυνοι ήρωες. Αλήθεια! Όλα αυτά μπορούν να συμβούν, στα όνειρα, στις ζωγραφιές και στους θρύλους...

ΠΛΠΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
* Διάρκεια προγράμματος: 45 λεπτά
* Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω
* Είσοδος ελεύθερη. Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο τηλέφωνο 210-7777601 (Τετάρτη-Παρασκευή, 10:00-14:00). Λόγω περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
* Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα θα εφαρμόζονται τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα. 


 © pic: Σάσα Βούλγαρη

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.