Χειροτεχνίες για όλους από την Tate Modern!

Χειροτεχνίες για όλους από την Tate Modern!

H Tate Modern είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας μουσεία σε όλον τον κόσμο (ή τουλάχιστον στις χώρες που έχουμε επισκεφθεί).
Αισθανόμαστε κάθε φορά που έχουμε την τύχη να βρεθούμε εκεί την έννοια της φιλοξενείας στην τέχνη απ' άκρη σ' άκρη και δεν είναι λίγες οι φορές που όσο κι αν ακούγεται υπερβολικό θα θέλαμε να μένουμε εκεί!

Για όσους αγαπούν τη χειροτεχνία, ανεξαρτήτως ηλικίας, στο website της μπορούν να βρουν χειροτεχνίες εμπνευσμένες από διάσημους καλλιτέχνες!

Σε 1 ώρα μπορείτε να δημιουργήσετε σαν τον Andy Warhol, να ζωγραφίσετε σαν τον Joseph Mallord William (J.M.W.) Turner ή σαν τον Van Gogh και πολλά ακόμη που σας προτρέπουμε με το χέρι στην καρδιά να ανακαλύψετε εδώ, χρησιμοποιώντας υλικά που σίγουρα έχετε σπίτι σας και δίνοντας πνοή στον καλλιτέχνη που βρίσκεται μέσα σας! 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.