Χειρονομίες ψυχής τα λόγια μας

Χειρονομίες ψυχής τα λόγια μας

Βιωματική επιμόρφωση για ενήλικες

«Χειρονομίες ψυχής τα λόγια μας»

- Πόσο συχνά έχουμε την αίσθηση ότι «Δεν μας ακούνε»;
- Πόσο συχνά γίνονται παρεξηγήσεις ή καβγάδες και μετά αναρωτιόμαστε «Μα καλά, τι του/της είπα;»
- Πόσο συχνά νιώθουμε κι εμείς οι ίδιοι ότι δεν είμαστε παρόντες σε αυτό που λέμε; 

Σας προσκαλούμε σ΄ένα ταξίδι για να ανακαλύψουμε τη χειρονομία-την κίνηση, που βρίσκεται κρυμμένη πίσω από τα λόγια μας, μέσα στη ψυχή μας και στην κίνηση που δηλώνει το σώμα μας.

Το σεμινάριο απευθύνεται: σε γονείς, εκπαιδευτικούς, ψυχολόγους και σε όλους όσους ενδιαφέρονται για μια συνειδητή σχέση με τον λόγο τους και την επικοινωνία με τους γύρω τους.

Το σεμινάριο είναι βιωματικό, βοηθάει να φοράτε άνετα ρούχα.

Με την Κατερίνα Βλάχου

Η Κατερίνα Βλάχου έχει σπουδάσει την Τέχνη του Προφορικού Λόγου (Sprachgestaltung-Δίπλωμα Goetheanum/Dornach, για αφήγηση, απαγγελία, θέατρο) στο Artemis School of Speech and Drama, U.K., Μουσικολογία στο Paris VIII, Saint Denis, με ειδίκευση στην έρευνα για τις φωνητικές τεχνικές στη Σύγχρονη Μουσική και Αγγλική Φιλολογία στο Α.Π.Θ.
Διδάσκει, αφηγείται, απαγγέλει και οργανώνει εργαστήρια με θέμα την Τέχνη του Προφορικού Λόγου.
Έχει διδάξει την Τέχνη του Προφορικού Λόγου στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, στο Τμήμα Θεατρολογίας της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ., στη Σχολή Αφηγηματικής Τέχνης του Κέντρου Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών, στο Διδασκαλείο, καθώς και σε άλλους εκπαιδευτικούς και πολιτιστικούς οργανισμούς. Επίσης, έχει διδάξει Μουσικολογία στον Τομέα Θεατρολογίας-Μουσικολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.