ΑΝΑΒΟΛΗ | White Lies | To Lose My Life 10th Anniversary

ΑΝΑΒΟΛΗ | White Lies | To Lose My Life 10th Anniversary

Οι White Lies επιστρέφουν στην Ελλάδα για να γιορτάσουν μαζί μας τα δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου και εμβληματικού άλμπουμ τους, To Lose My Life...!

Ένα συγκρότημα ιδιαίτερα αγαπητό που ο ήχος του αποτελεί πλέον σύμβολο ενός ολόκληρου pop/post-punk μουσικού κόσμου.

Την περίοδο που οι White Lies δούλευαν για το Five συνειδητοποίησαν πως η κυκλοφορία του θα συνέπιπτε με τη δέκατη επέτειο του ντεμπούτου τους, του εξαιρετικού άλμπουμ To Lose My Life.... Φάνηκε, λοιπόν ότι είχε φτάσει η στιγμή να κλείσουν έναν κύκλο και να ανοίξουν έναν νέο. Κάπως έτσι προέκυψε η ιδέα μιας εορταστικής, γενέθλιας περιοδείας με αφορμή τον πρώτο τους δίσκο.

Το Σάββατο 30 Μαΐου 2020 κάτω από τους Βράχους του Υμηττού, οι White Lies, πιο σίγουροι από ποτέ, θα μοιραστούν τη δική τους αλήθεια με το ελληνικό κοινό που τους λατρεύει!

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.