Βραδιά κινηματογράφου για παιδιά στο Κτήμα Αρίστη

Βραδιά κινηματογράφου για παιδιά στο Κτήμα Αρίστη

Καλοκαιρινές βραδιές και θερινό σινεμά πάνε μαζί! Τι πιο δελεαστικό από το να απολαύσεις μια αγαπημένη ταινία σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με τον ανοιχτό ουρανό πάνω από το κεφάλι σου;

Το Κτήμα Αρίστη διοργανώνει ένα ξεχωριστό movie night προβάλλοντας τη μεταγλωττισμένη παιδική ταινία " Paddington". Μικροί και μεγάλοι, καθισμένοι στο γρασίδι, θα απολαύσουν τις περιπέτειες του αξιαγάπητου αρκούδου κάτω από το νυχτερινό ουρανό!

Το Παντοπωλείο του κτήματος θα είναι ανοιχτό καθ' όλη τη διάρκεια της προβολής, για να προμηθευτείτε παγωτά, μπύρες, snacks και αναψυκτικά.

* Η είσοδος είναι ελεύθερη. Επειδή όμως οι θέσεις είναι περιορισμένες, δηλώστε συμμετοχή εδώ.
* Οι επισκέπτες ας έχουν μαζί τους εντωμοαπωθητικό, κουβέρτα ή κάποιο ύφασμα για το έδαφος. Στο χώρο θα υπάρχουν επίσης κάποιες extra καρέκλες.

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.