Βιβλιοσυναντήσεις: το δικαίωμά μου στο διάβασμα!

Βιβλιοσυναντήσεις: το δικαίωμά μου στο διάβασμα!

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Παγκόσμιας Ημέρας για τα Δικαιώματα του Παιδιού (20/11), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και το Ελληνικό Τμήμα IBBY-Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου συνδιοργανώνουν, για τέταρτη χρονιά, δράση για σχολικές ομάδες, με τίτλο «Βιβλιοσυναντήσεις: το δικαίωμά μου στο διάβασμα!».

Από τη Δευτέρα 20 έως και την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023, συγγραφείς, μέλη του Κύκλου, επισκέπτονται το Παιδικό Τμήμα της Βιβλιοθήκης ΠΙΟΠ, στον Ταύρο, για να συναντήσουν και να συνομιλήσουν με σχολικές ομάδες. Στη δράση συμμετέχουν οι συγγραφείς: Στέλλα Αρβανίτη, Αντωνία Βιταλιώτου, Αγγελική Θάνου, Κωστής Μακρής, Σοφία Μαντούβαλου, Ελπίδα Μηναδάκη, Ράνια Μπουμπουρή και Δήμητρα Φώτου.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, τα ενδιαφερόμενα σχολεία μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ, στο τηλέφωνο 210 3739651 ή μέσω email στο [email protected]

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.