Vinyl is Back!!

Vinyl is Back!!

Το ''Vinyl is Back'' φοράει τα γιορτινά του και γιορτάζει για ένα τριήμερο στο γνωστό του πλέον «στέκι», στο Μουσείο Αυτοκινήτων. Άπειρες θήκες γεμάτες βινύλια, συναυλίες, dj sets, χορός, κληρώσεις και πολλές εκπλήξεις στο 9o ''Vinyl is Back''! 

Μπορείς να δεις αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ αλλά για να πάρεις μια γεύση, σου λέμε ότι: Θα ακούσεις live τους Ciccada, She Tames Chaos και Robert Sin and The Huckleberries, θα απολαύσεις τις χορευτικές φιγούρες της ομάδας Athens Lindy Hop, θα παίξεις ένα παιχνίδι μυστηρίου με σκοπό να βρεις μερικά σπάνια βινύλια και θα γιορτάσεις τα 32 χρόνια κυκλοφορίας του ''Metal Hammer''! 

Θα βρεις: Καταστήματα πώλησης δίσκων, ιδιώτες και συλλέκτες δίσκων, δισκογραφικές, μηχανήματα αναπαραγωγής δίσκων (πικάπ, ενισχυτές κοκ), αξεσουάρ για βινύλια, είδη αποθήκευσης δίσκων βινυλίου, αξεσουάρ και ανταλλακτικά για πικάπ, έπιπλα και βάσεις για ηχοσυστήματα, μουσικές αφίσες, μουσικά t-shirts & μπλούζες, μουσικά βιβλία, handmade express bazaar, πωλητές μουσικών οργάνων (εταιρείες και ιδιώτες).

Γεωργία Σουβατζή

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.