ΑΝΑΒΟΛΗ | Venus In Furs feat. Shelly d'Inferno & Dani Divine | Gagarin 205

ΑΝΑΒΟΛΗ | Venus In Furs feat. Shelly d'Inferno & Dani Divine | Gagarin 205

Ακούγεται σαν ονείρωξη, θα είναι όμως πραγματικότητα: Shelly d’Inferno και Dani Divine, για πρώτη φορά μαζί στην Ελλάδα, στην σκηνή του Gagarin 205 !

Τα 2 alternative supermodels, με τα εκατομμύρια των fans/followers, σε ένα fashion show της Αγγλικής εταιρίας latex ρούχων House Of Harlot, αλλά και σε ντούετο-fireshow, ειδικά σχεδιασμένο για αυτό το πρώτο Venus In Furs της post-Second Skin εποχής.

Σε άλλο κλίμα, η Vicky Butterfly από το Λονδίνο υπόσχεται να σε μεταφέρει σε άλλες εποχές με τα 2 Burlesque shows της.

Δεν θα έχει όμως μόνο international άρωμα το Venus. Shibari Bondage performance από την WisDomme και την Psychopsis. Ιδρυτικά μέλη της ομάδας Athens Shibari και οι 2 τους, με την WisDomme να διδάσκει την τέχνη του Ιαπωνικού bondage σε καθημερινή βάση και την Psychopsis να αποτελεί την ιδανική on stage παρτενέρ.

Και επειδή μπορούμε να πούμε πως it’s never enough, η Evgenia Galeraki, μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες aerialists , σε 2 performances (κούνια και σχοινί).

Dj sets by George Fakinos & Irini Karaoglou.
Dancer: Katerina Petros Lempidara

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.