Τζούλια Σουγλάκου - Χαρά Ιακωβίδου | Sehnsucht ‒ Νοσταλγώντας το μέλλον

Τζούλια Σουγλάκου - Χαρά Ιακωβίδου | Sehnsucht ‒ Νοσταλγώντας το μέλλον

Η υψίφωνος Τζούλια Σουγλάκου και η πιανίστα Χαρά Ιακωβίδου, δύο καλλιτέχνιδες με σημαντική πορεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, επιστρέφουν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στις 8:30 μ.μ. με τη συναυλία «Sehnsucht ‒ Νοσταλγώντας το μέλλον».

Οι δύο καταξιωμένες σολίστ θα προσφέρουν στους φίλους της μουσικής δωματίου ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει μικρά αριστουργήματα για φωνή και πιάνο καθώς και έργα για πιάνο του γερμανικού ρεπερτορίου, με την υπογραφή μεγάλων μουσουργών του 19ου και 20ού αιώνα, όπως ο Ludwig van Beethoven [Λούντβιχ βαν Μπετόβεν], ο Franz Schubert [Φραντς Σούμπερτ], ο Robert Schumann [Ρόμπερτ Σούμαν], ο Alban Berg [Άλμπαν Μπεργκ], ο Hugo Wolf [Ούγκο Βολφ] και ο Johannes Brahms [Γιοχάννες Μπραμς].

Προπώληση εισιτηρίων: 210 72 82 333 κι ΕΔΩ.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.