Τρίπλες και Τριπλέτες στο Στρέφη!

Τρίπλες και Τριπλέτες στο Στρέφη!

Η Στέγη Ιδρύματος Ωνάση και η χορογράφος Μέντη Μέγα σας προσκαλούν σε μια παράσταση που μυεί τους εφήβους αλλά και ενήλικες, με τρόπο πρωτότυπο και ανατρεπτικό, στα μεγάλα ερωτήματα της τέχνης, φέρνοντάς την «αντιμέτωπη» με το συναρπαστικό κόσμο του αθλητισμού.

Οι Τρίπλες και τριπλέτες αξιοποιεί τη συνθήκη των δημοφιλών reality shows επιβίωσης και επίδειξης ταλέντων, για να την ανατρέψει ολοκληρωτικά και πολύ χιουμοριστικά.
Ξεχάστε τους νικητές και τους ηττημένους, τον οπαδισμό και την
εμπορευματοποίηση της δεξιότητας, τα στερεότυπα ομορφιάς και σωματικής ευεξίας. Στην τέχνη, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Εδώ, αντί για τα καλάθια, άλλα πράγματα μετρούν. Ή, όπως έλεγε ένα γκράφιτι, «η ποίηση είναι ένα extreme σπορ».

Η παράσταση εντάσσεται στο πρόγραμμα «Ο Πολιτισμός στις Γειτονιές» τουAthens Culture Net - Δίκτυο Πολιτισμού δήμου Αθηναίων, ένα πρόγραμμα που σχεδίασε και υλοποιεί με τα μέλη του, τα 50 μεγαλύτερα δημόσια και ιδιωτικά πολιτιστικά ιδρύματα της Αθήνας. Στόχος του προγράμματος είναι να φέρει τον πολιτισμό και τους φορείς του στις γειτονιές, και να παρουσιάσει δράσεις και στα 7 δημοτικά διαμερίσματα.
Η παράσταση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων

Πληροφορίες: 210 900 5 800