Το Zebra καλωσορίζει τα Live Jazz Sessions

Το Zebra καλωσορίζει τα Live Jazz Sessions

Το δημοφιλές μπαρ του Νέου Ψυχικού ανοίγει ένα νέο μουσικό κεφάλαιο, αρχής γενομένης από την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου.

Ένα χρόνο πριν, το Zebra Bar Athens άνοιγε τις πόρτες του στην πιάτσα του Νέου Ψυχικού, φέρνοντας κάτι διαφορετικό σε αυτήν, όντας ένα κλασικό μπαρ με twists και άποψη. Σήμερα, έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή meeting points της ευρύτερης περιοχής, ξεχωρίζοντας για τον elegant χώρο του με την επιβλητική μπάρα, τον απροσποίητα cool χαρακτήρα του και την εξαιρετική δουλειά του Χρήστου Χουσέα και της ομάδας του μπαρ στο κομμάτι των ποτών.

Το Zebra Bar Athens έδειξε όλο αυτό το διάστημα και την έμφασή του στην καλή μουσική, κάτι που μαρτυρούν οι πολύ σημαντικές επενδύσεις σε έναν από τους πιο 'καθαρούς' ήχους της πόλης και τη φιλοξενία αρκετά σημαντικών DJs στα decks του, με μεγάλη μάλιστα συχνότητα. Πλέον, ήρθε η ώρα να ανοίξει το νέο μουσικό του κεφάλαιο, με τα Zebra Jazz Sessions. Προσαρμοσμένα πάντοτε στο ύφος και τη γενικότερη προσωπικότητα του μπαρ, τα lives έρχονται να προσθέσουν ακόμη μία αφορμή για να βρεθεί κανείς στον αριθμό 7 της Περικλέους.

Η αρχή γίνεται την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 (στις 20.00) και σε μία βραδιά με ξεκάθαρα χριστουγεννιάτικο feeling. Ο ντράμερ Σεραφείμ Μπέλλος, ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς της γενιάς του και με σημαντική πορεία στην εγχώρια jazz σκηνή, θα είναι εκείνος που θα δώσει το ρυθμό, έχοντας στο πλευρό του, τους σπουδαίους σολίστ Δημήτρη Τσάκα (σαξόφωνο), Αλέξανδρο Λυκοθανάση (πιάνο) και Νίκο Καλογιάννη (κοντραμπάσο).

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.