Το Vovousa Festival ξαναχτυπά! | Πάρτε τα βουνά «προσωπικά»!

Το Vovousa Festival ξαναχτυπά! | Πάρτε τα βουνά «προσωπικά»!

Από 29 Ιουλίου έως 8 Αυγούστου 2020, πάρτε τα βουνά προσωπικά!

Το Φεστιβάλ Βωβούσας ξαναχτυπά και σας προσκαλεί να συμμετέχετε και αυτό το καλοκαίρι στις εκδηλώσεις του. Με αίσθημα ευθύνης και τηρώντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις παρουσιάζει ένα πρόγραμμα διαφορετικό αλλά εξίσου δημιουργικό! Εργαστήρια, ομιλίες, γυμναστική, φυσιολατρικές περιηγήσεις και πολλά ακόμα σας περιμένουν ώστε να πάρετε τα βουνά... προσωπικά.

Ως ορεινό φεστιβάλ,το Vovousa Festival, αφιερώνει τη διοργάνωση τους στην προστασία του περιβάλλοντος και οι εκδηλώσεις που παρουσιάζονται ενισχύουν την αειφορία σε μία δυσπρόσιτη και συνάμα ξεχωριστή περιοχή της Ευρώπης.

Σε αυτό το πλαίσιο διοργανώνουν πεζοπορικές εξορμήσεις, κυνήγι τρούφας, εργαστήρια βοτανολογίας-βοτανοθεραπείας, παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, προφορικής ιστορίας, εκδηλώσεις που τονίζουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής της Βόρειας Πίνδου.

Βρείτε το πρόγραμμα και τους τρόπους συμμετοχής αναλυτικά εδώ.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.