Το βιβλίο της Ζούγκλας | Park Your Cinema

Το βιβλίο της Ζούγκλας | Park Your Cinema

Οι κυριακάτικες, καλοκαιρινές βραδιές έχουν άλλη χάρη στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ. Και τον Ιούλιο έχουν προγραμματιστεί προβολές αγαπημένων παιδικών ταινιών με όχημα τη φαντασία, τη μουσική, το γέλιο και το συναίσθημα. Η επιμέλεια του προγράμματος έχει γίνει από τον Ηλία Φραγκούλη ο οποίος για την Κυριακή 14/7 προτείνει «Το βιβλίο της Ζούγκλας».

Ο μικρός Μόγλης, μεγαλωμένος από λύκους στη ζούγκλα, πρέπει να ακολουθήσει τη συμβουλή ενός πάνθηρα και μίας αρκούδας και να επιστρέψει στον πολιτισμό προτού έρθει σε σύγκρουση με έναν επικίνδυνο τίγρη. Το 19ο animated φιλμ μεγάλου μήκους του studio της Disney ήταν η τελευταία παραγωγή που επιμελήθηκε (προσωπικά, όπως συνήθιζε) πριν τον θάνατό του ο Walt. Φυσικά, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Rudyard Kipling, μεταφερμένο εδώ σαν ένα σαφώς πιο πρόσχαρο παιδικό μιούζικαλ, με αξιομνημόνευτα τραγούδια, όπως το «The Bare Necessities» που προτάθηκε για Όσκαρ.

* Σκηνοθεσία: Wolfgang Reitherman
* Προβολή με ελληνική μεταγλώττιση
* Ελεύθερη είσοδος | Προτείνεται οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους εντομοαπωθητικό, ψάθα ή κάποιο ύφασμα για το έδαφος.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.