Το τριώροφο party του Pepper 96.6 ξαναχτυπά!

Το τριώροφο party του Pepper 96.6 ξαναχτυπά!

Το τριώροφο χριστουγεννιάτικο party του Pepper 966 "προσγειώνεται" για 5η συνεχόμενη χρονιά στο Gazarte, αυτή τη φορά με “Όλη τη μουσική που αγαπάς”! 

Τα φετινά Χριστούγεννα θα ακούσετε την καρδιά σας να χτυπάει πιο δυνατά υπό τους ήχους αγαπημένων συγκροτημάτων που θα μας ξεσηκώσουν αναβιώνοντας τα ξέφρενα party’s των 90’s, με μια ρετρό νότα από τα 70’s!

Τo Live Stage του Gazarte υποδέχεται τους Jaguar Bombs με τον rock n’ roll "τσαμπουκά" τους, τους Painted Black ( Idra Kayne, MC Yinka, Jerome Kaluta, Word of Mouth) για ένα μουσικό ταξίδι με αγαπημένα & αξέχαστα κομμάτια μιας άλλης εποχής, τους The Wedding Singers για χορό μέχρι τελικής πτώσης και τον George Zervos που συνδυάζει τις μουσικές προκλήσεις του σήμερα, με την ρετρό ατμόσφαιρα των ’60s.

Στο Theatre Stage o Γιώργος Χατζηπαύλου μαζί με guests έκπληξη υποδέχεται τους ακροατές του Pepper για να μοιραστούν on stage τις αστείες ιστορίες τους. Αν έχετε κι εσείς μια τέτοια ιστορία δηλώστε συμμετοχή στο pepperparty966@gmail.com, ελάτε να μας τα πείτε on stage και κερδίστε δωρεάν είσοδο και το πρώτο σας ποτό στο party!

Ετοιμαστείτε για μια νύχτα γεμάτη με περισσότερες από 3 ώρες μουσικής, με πολλά Dj sets και εκπλήξεις από τους παραγωγούς του Pepper 966 !
Add Some Pepper to your Christmas!