Το SNF Nostos 2022 ανοίγει με εκθέσεις, διαδραστικές εγκαταστάσεις και VR experiences!

Το SNF Nostos 2022 ανοίγει με εκθέσεις, διαδραστικές εγκαταστάσεις και VR experiences!

Πώς θα είναι τα νοσοκομεία στο μέλλον; Θες να δοκιμάσεις να κάνεις surf στο Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), χωρίς να βραχείς; Γίνεται να νιώσεις τον παλμό ενός άλλου ανθρώπου χωρίς να τον αγγίζεις;

Όλα αυτά μπορείς να τα μάθεις μέσα από την ενεργή σου συμμετοχή στο SNF Nostos, την καθιερωμένη ανοιχτή εκδήλωση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), που φέτος γίνεται SNF Nostos Health και επικεντρώνεται στο πιο σημαντικό ανθρώπινο αγαθό: την υγεία. Το φετινό SNF Nostos Conference πλαισιώνει ένα σύνολο από διαδραστικές εγκαταστάσεις, εκθέσεις, και εμπειρίες VR. Το πρόγραμμα του SNF Nostos Conference και το παράλληλο πρόγραμμα εκδηλώσεων έχουν σχεδιαστεί με τη συνεργασία του μη κερδοσκοπικού δημοσιογραφικού οργανισμού iMEdD (incubator for Media Education and Development).

Περιηγήσου στην έκθεση A Template for Future Hospitals του Renzo Piano Building Workshop (RPBW) που παρουσιάζει τα τρία νέα νοσοκομεία της Πρωτοβουλίας για την Υγεία του ΙΣΝ, πάρε μέρος στις διαδραστικές εγκαταστάσεις του Μεξικανού εικαστικού καλλιτέχνη Rafael Lozano-Hemmer Remote Pulse και Recorded Assemblyπαίξε τένις, χόρεψε, κάνε σερφ, yoga και αναρρίχηση σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας με τα VR experiences που προτείνει το φετινό SNF Nostos. Παράλληλα, ταξίδεψε σε έναν παγκόσμιο χάρτη με δεδομένα υγείας, στην έκθεση Μια Διαδραστική Παγκόσμια Εμπειρία με Δεδομένα Υγείας, από το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins και επισκέψου στην έκθεση φωτογραφίας Επί νοός ειρήνη του Θοδωρή Νικολάου, για μια πολυπρισματική θέαση του κόσμου της ψυχικής υγείας.

A Template of Future Hospitals by Renzo Piano Building Workshop (RPBW)
17 Ιουνίου – 3 Ιουλίου 2022
10:00-22:00, Υποδοχή Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ), ΚΠΙΣ

Διαδραστικές Εγκαταστάσεις: Remote Pulse & Recorded Assembly του Rafael Lozano-Hemmer
Remote Pulse
Recorded Assembly
17 Ιουνίου – 3 Ιουλίου 2022
Όλη την ημέρα, Όχθες Καναλιού & Αγορά, ΚΠΙΣΝ

VR Experiences στο SNF Nostos
17 - 26 Ιουνίου, 2022
10:00 – 14:00 και 18:00 - 22:00, Θόλος & Κανάλι, ΚΠΙΣΝ

Επί νοός ειρήνη
17 Ιουνίου – 31 Ιουλίου 2022
10:00 - 22:00, Αίθριο 4ου ορόφου ΕΒΕ, ΚΠΙΣΝ

Μια Διαδραστική Παγκόσμια Εμπειρία με Δεδομένα Υγείας
17 Ιουνίου – 3 Ιουλίου 2022
10:00 – 22:00, Πύργος Βιβλίων ΕΒΕ, ΚΠΙΣΝ

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.