Το Σφάλμα ζωντανά στο Κύτταρο

Το Σφάλμα ζωντανά στο Κύτταρο

Το Σφάλμα, αμέσως μετά από μια άκρως επιτυχημένη sold out παρουσίαση δίσκου, επανασυστήνεται σκληραίνοντας τον ήχο του και εμφανίζεται στο ιστορικό "Κύτταρο" αυτή τη φορά με μπάντα!

«Βούτα να μετρήσουμε το βάθος του πυθμένα, κλεισ' τα μάτια σου.
Ραπάροντας από την κόλαση...»


Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου ο αγαπημένος ράπερ θα ανέβει στη σκηνή του Κυττάρου για μία ανατρεπτική συναυλία. Μαζί του ο Φώτης Τσώλης στην κιθάρα, ο Δημήτρης Πάσχος στο μπάσο και ο Παναγιώτης Βήττος στα drums.

Κομμάτια από όλες τις περιόδους της δισκογραφίας του, από το 'Οι Άλλοι, Είσαι Εσύ' ως τη θρυλική 'Μασημένη Τροφή για Σκέψη', διασκευάζονται με την προσθήκη ηλεκτρικής κιθάρας, μπάσου και drums, ανταποκρινόμενα στη συσσωρευμένη πίεση και οργή της εποχής, για να συνθέσουν ένα εκρηκτικό live.

Καλεσμένοι της βραδιάς αγαπημένοι καλλιτέχνες με τους οποίους το Σφάλμα μοιράζεται κοινές αξίες και κώδικες. Πιο συγκεκριμένα: Ζωγράφος, Ghetto Rock, Δήμητρα Νικητέα, ΤΝΤ, Ταφ 34.
Δεν είμαστε όλοι σε παρακμή. Σε συνθήκες που τα ζοφερά νέα κυριαρχούν στην επικαιρότητα και το κυνήγι του κέρδους οδηγεί σε νέα επίπεδα αποκτήνωσης, το Σφάλμα μας καλεί να φωνάξουμε δυνατά "σκατά στην κουλτούρα της παραίτησης", εκπροσωπώντας το hip-hop που δε μασάει τα λόγια του. Μία παράσταση που καταρρίπτει κάθε είδους βεβαιότητες και παγιωμένες αντιλήψεις, σε καλεί να πάρεις θέση. Μέσα από την κόλαση, αλλά ταυτόχρονα και απέναντι της!

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.