ΑΝΑΒΟΛΗ | To Plisskën Festival 2020 προσγειώνεται στην Τεχνόπολη!

ΑΝΑΒΟΛΗ | To Plisskën Festival 2020 προσγειώνεται στην Τεχνόπολη!

To Plisskën Festival 2020 επιστρέφει στις 13 & 14 Ιουνίου, στην πιο εντυπωσιακή μορφή του. Tα 3 stages του Plisskën 2020 θα φιλοξενήσουν  μερικά από τα σπουδαιότερα live acts της παγκόσμιας σύγχρονης σκηνής για δύο συβαρπαστικές βραδιές στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Tο μουσικό κομμάτι θα πλαισιώνεται και από τα καθιερωμένα Food Court, Cocktail Bars και πολλές άλλες παράλληλες δραστηριότητες.

Οι κυρίαρχοι της house Bicep, από τα πιο δυναμικά ονόματα της παγκόσμιας dance σκηνής, μαζί με την μοναδική ιδιοφυΐα του Νορβηγού παραγωγού Todd Terje, τo θρυλικό δίδυμο της ηλεκτρονικής dance σκηνής Orbital και η κορυφαία synthpop μπάντα Chromatics, θα είναι οι headliners του Plisskën Festival.

Μαζί τους και μερικά από τα πιο φρέσκα ονόματα της μουσικής σκηνής όπως, η εκλεκτή της house 박혜진 Park Hye Jin, το digital pop-punk των 100 Gecs, τα agit- punk beats των KΟΚΟΚΟ! από το Κονγκό, τον επαναστατικό ήχο της Angel-Ho, τον καθιερωμένο ηγέτη της Lo-Fi ηλεκτρόνικα Baltra, τους αγαπημένους του Ελληνικού κοινού Desire, την ανερχόμενη Αιγύπτια της underground Techno Dina, η εκκολαπτόμενη pop star Dorian Electra, η δυναμική παρουσία και ο υπνωτικός ήχος των Drab Majesty, το performance art δίδυμο των Faka, η acid techno και punk των Pelada, ο ηλεκτρονικός ήχος του νεαρού Poté και η αγαπημένη μουσικός των BICEP, rRoxymore και πολλοί ακόμη.

Μείνετε συντονισμένοι και για τις επόμενες ανακοινώσεις του φεστιβάλ.

* Τιμές Εισιτηρίων:
Προπώληση μέχρι την 1η Απριλίου: €29 μονοήμερο // €50 διήμερο
Τελική Προπώληση: €34 μονοήμερο // €55 διήμερο
* Διάθεση Εισιτηρίων:
Δίκτυο Viva | τηλεφωνικά: 11876 | Σημεία Προπώλησης: Reload, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία, Yoleni's Greek Gastronomy  Center (Σόλωνος 9), Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.