Το music project Man With A Band έρχεται ζωντανά στο Faust

Το music project Man With A Band έρχεται ζωντανά στο Faust

Το music project Man With A Band, μετά από μία χρονιά κοινωνικών, καλλιτεχνικών και μουσικών αποστάσεων, επιστρέφει περισσότερο αποφασισμένο από ποτέ, να προτείνει μία μουσική συνάντηση που θα ενώσει δύο κόσμους, οι οποίοι με την πρώτη ματιά φαντάζουν ασύμβατοι, αταίριαστοι και διαφορετικοί!

Το music project Man With A Band δημιουργεί γέφυρες μεταξύ διαφορετικών μουσικών επιρροών και ανεβαίνει στην ατμοσφαιρική σκηνή του Faust Bar – Theatre – Arts, πλαισιωμένο από ένα μοναδικό DJ set με την πλέον καταξιωμένη Techno DJ και Producer, Olga.
“Origins” (aka Pavlos Fadel), Olga και οι μουσικοί του συγκροτήματος υπόσχονται ένα ταξίδι με οδηγό την αγάπη για τη μουσική, σε μία πρόταση που για πρώτη φορά τολμά η ελληνική μουσική σκηνή!

Οι Man With A Band πιστοί στο “out of the box” πείσμα τους, αποδεικνύουν ότι η μουσική δεν έχει σύνορα, «πατάνε restart» και αφήνουν τον ρυθμό να ολοκληρώσει την επανεκκίνηση!
#wefoundlove #technotogether

Συντελεστές:

Φωνή: “Origins” (aka Pavlos Fadel)
DJ set: Olga
Κιθάρα (ηλεκτρική & ακουστική): Αποστόλης Καρατζάς
Πλήκτρα: Γιώργος Λεκίδης
Τύμπανα: Σάκης Κότσιρας
Μπάσο: Γιάννης Δάρδας
Σαφόφωνο: Ιωάννα Βλάσση

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.