Μουσεία :: Καταλύτες κοινωνικής & πολιτιστικής ανάπτυξης

Μουσεία :: Καταλύτες κοινωνικής & πολιτιστικής ανάπτυξης

Μετά από περίπου τρεις μήνες περιοριστικών μέτρων, τα μουσεία στην Ελλάδα –όπως και σε πολλά μέρη του κόσμου– ανοίγουν ξανά στις 15 Ιουνίου. Ταυτόχρονα, τα σύνορα της χώρας ανοίγουν στον διεθνή τουρισμό, περιμένοντας ότι πολλοί επισκέπτες θα επιλέξουν την Ελλάδα ως ασφαλή προορισμό.

Η ομάδα του Co-Museum μας προσκαλεί στη διαδικτυακή συζήτηση «Το Μουσείο ως Καταλύτης κοινωνικής και πολιτιστικής ανάπτυξης» με τον Δρ. Tom Fleming. Συντονίζει η Δρ. Σοφία Χανδακά.

Βλέποντας “τα Μουσεία ως δημόσιους χώρους έκφρασης για την κοινωνία”, αυτό το webinar θα εισάγει το κοινό σε μία σειρά από θεματικές και παραδείγματα για το πώς θα επαναπροσδιορίσουμε τα μουσεία ως ανοιχτές πλατφόρμες καινοτομίας που συγκαλούν και ενισχύουν τις σύγχρονες τάσεις και αναλαμβάνουν τον κοινωνικό και συνεκτικό ρόλο να μας φέρουν πιο κοντά ενώ θα ανακάμπτουμε από την πρόσφατη κρίση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά και οι κρατήσεις θα επιβεβαιωθούν μέσα από διαδικτυακή εγγραφή. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.