ΑΝΑΒΟΛΗ | Το μωρό των πέντε αισθήσεων | Στο θέατρο Αργώ

ΑΝΑΒΟΛΗ | Το μωρό των πέντε αισθήσεων | Στο θέατρο Αργώ

Τι είναι Το μωρό των 5 Αισθήσεων; Είναι μια βιωματική παράσταση – παιχνίδι για γονείς και βρέφη. Μέσα από το όνειρο μια κούκλας, τα παιδιά θα αναζητήσουν τον πιστό της φίλο τον γαβ,γαβ,γαβ. Θα ακούσουν ήχους που οδηγούν στην θάλασσα, θα νιώσουν στο χεράκι τους τις σταγόνες της βροχής, θα δουν ένα πουλί να πετά και θα αφουγκραστούν το κελαΐδισμά του. Αλλά και θα ψάξουν, αγγίξουν, χαϊδέψουν ένα σωρό διαφορετικές υφές ψάχνοντας τον γαβ, περπατώντας στο πελώριο μονοπάτι της αφής με τα γυμνά ποδαράκια τους.

Θα πάρουν στα χέρια τους μουσικά όργανα και θα τα κινήσουν-παίξουν παρέα με την Μαμά και τον Μπαμπά. Θα μυρίσουν γνωστές και αγαπημένες μυρωδιές. Οι μεγάλοι θα θυμηθούν αγαπημένα πρόσωπα και στιγμές και οι μικροί  θα οσφριστούν νέες εμπειρίες. Και τέλος μικροί και μεγάλοι θα γίνουν παρέες σε ένα θεατρικό πικ-νικ, γευόμενοι νοστιμιές.

Σύλληψη-Σκηνοθεσία: Δέσποινα Μαραγκουδάκη
Μουσική επιμέλεια & τραγούδι παράστασης : Μαρία Μπεθάνη
Ειδικές κατασκευές : Ιφιγένεια Κωφού
Κοστούμια : Ελευθερία Μπέμπελου
Καλλιτεχνική επιμέλεια : Βασίλης Χαλακατεβάκης
Φωτογραφίες – Video : Γιάννης Αδρίμης
Παίζουν: Δέσποινα Μαραγκουδάκη, Αφροδίτη Κορέτση.
 


* Για παιδιά από 6 μηνών έως 4 χρονών.
* Πληροφορίες: 210-5201684 & στο Viva.gr

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.