ΑΝΑΒΟΛΗ | Το Meet Market επιστρέφει στην Τεχνόπολη!

ΑΝΑΒΟΛΗ | Το Meet Market επιστρέφει στην Τεχνόπολη!

Λόγω των παρόντων δεδομένων σχετικά με τον COVID-19 το Meet Market αναβάλλεται.

Αναμφίβολα ζούμε όλοι σε μια νέα εποχή. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και να συμπλεύσουμε με το κύμα.

Σε αυτούς τους πρωτόγνωρους καιρούς, αντιμετωπίζοντας ένα τόσο σύνθετο ζήτημα για όλο τον πλανήτη αλλά και για τον καθέναν ξεχωριστά, το Meet Market έρχεται στις 10 & 11 Οκτωβρίου προσαρμοσμένο στις συνθήκες του σήμερα στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Τα περίπτερα θα εκτίθενται τουλάχιστον 3 μέτρα μακριά το ένα από το άλλο, αποκλειστικά και μόνο στον εξωτερικό χώρο της Τεχνόπολης. Οικοδεσπότες θα είναι μασκοφόροι εκθέτες και διοργανωτές με φρεσκοαπολυμασμένα χέρια και εγκαταστάσεις. 

Αυτή είναι μια προσπάθεια από το Meet Market, βάζοντας τα δυνατά του για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα…όσο γίνεται ακόμα καλύτερα και ασφαλέστερα, για εσάς που θα θέλατε να το επισκεφθείτε αλλά και για όλους όσους συμμετέχουν σε αυτό. 

* H χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κάτα την είσοδό σας, την παραμονή έως και την έξοδό σας από τις εγκαταστάσεις της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων.

** Ενδέχεται αλλαγή του προγραμματισμένου event η οποία θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις και τα νέα μέτρα που ανακοινώνονται.

The Meet Market: Μια γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.