Το φθινόπωρο ξεκινά με ανανεωμένο Plisskën Festival!

Το φθινόπωρο ξεκινά με ανανεωμένο Plisskën Festival!

Το Plisskën Festival επιστρέφει στις 11 & 12 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, τον αγαπημένο πολιτιστικό χώρο της Αθήνας, με ένα πολυσυλλεκτικό και φρέσκο line-up από καταξιωμένους αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσικής σκηνής. 

Headliners στο φετινό Plisskën θα είναι η superchic μπάντα-φαινόμενο του psych-rock LA FEMME, από τα πολυαναμενόμενα και σπάνια live acts, αλλά και η αινιγματική psychedelic / experimental rock κολεκτίβα των GOAT.

Μαζί τους στη σκηνή θα βρεθούν ο ξεχωριστός Γάλλος electro-pop παραγωγός Kid Francescoli, η εκρηκτική Αμερικανίδα του underground hip hop bbymutha και από τους πιο δυναμικούς και επιδραστικούς DJs της techno χορευτικής σκηνής, ο LSDXOXO, η πρωτοποριακή Avalon Emerson με ένα μείγμα techno, leftfield pop και breakbeats και η πολυσχιδής καλλιτέχνιδα Μαρίνα Σάττι σε ένα θέαμα που θα παρασύρει το κοινό στην απόλυτη μουσική εμπειρία.

11 Σεπτεμβρίου 2021
LA FEMME // KID FRANCESCOLI // MARINA SATTI

12 Σεπτεμβρίου 2021
GOAT // AVALON EMERSON // BBYMUTHA // LSDXOXO

Όλες οι λεπτομέρειες εδώ.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.