Το Fashion Room Service σε live streaming!

Το Fashion Room Service σε live streaming!

Το Fashion Room Service See Now, Buy Now Edition πλησιάζει σε livestreaming!

Ανακάλυψε ό,τι φρέσκο έχει να προσφέρει η ελληνική μόδα, σε ένα πρωτοποριακό event!
To Fashion Room Service, ο βραβευμένος, αγαπημένος θεσμός που αναδεικνύει τα νέα δημιουργικά ονόματα της ελληνικής μόδας, υπό τη διοργάνωση του περιοδικού Ozon, εξελίσσεται και αναπτύσσεται σε ένα eventπου συνδυάζει το physical με το digital.

Στις 29 Οκτωβρίου, επιλεγμένοι νέοι σχεδιαστές και brands θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους σε ένα ομαδικό fashionshow που θα παρακολουθήσουμε σε live broadcasting από το κανάλι του Ozon στο YouTube, τo Ozon facebook page και το ozon_mag Instagram account!

Παράλληλα, όλα τα fresh κομμάτια που θα δούμε σε αυτό το πρωτοποριακό catwalk, θα είναι την ίδια στιγμή διαθέσιμα για αγορά στο dedicated Fashion Room Service online shop που θα ανοίξει την ίδια μέρα.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.