Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο συμμετέχει στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών 2019

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο συμμετέχει στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών 2019

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο συμμετέχει για 2η συνεχή χρονιά στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών (*) υλοποιώντας εκπαιδευτικές δραστηριότητες για οικογένειες με παιδιά ηλικίας 5-12 χρόνων, με άξονα την περιοδεύουσα έκθεση βιβλίου «Ο Μικρός Πρίγκιπας και ο υπέροχος μεγάλος κόσμος των γλωσσών».

Συγκεκριμένα,
 το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, στο Σεράφειο Κέντρο Αθλητισμού, Πολιτισμού και Καινοτομίας του Δήμου Αθηναίων
 το Σάββατο 12 & την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας
 το Σάββατο 19 & την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας & ώρες 11:00 – 15:00 με όχημα το πασίγνωστο βιβλίο του γάλλου συγγραφέα Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ, μεταφρασμένο σε 44 γλώσσες και διαλέκτους, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία, παρέα με τον Μικρό Πρίγκιπα,
 να ανακαλύψουν χώρες στον παγκόσμιο χάρτη,
 να εστιάσουν στα διαφορετικά αλφάβητα,
 να δημιουργήσουν τις δικές τους «αλφαβητικές» κατασκευές και μέσα από τον πλούτο των γλωσσών όλος ο κόσμος ένα να γενεί

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα & δεν έχουν οικονομική συμμετοχή.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.