Το Drop Festival στην Τεχνόπολη!

Το Drop Festival στην Τεχνόπολη!

Φέτος το καλοκαίρι το νέο Drop Festival έρχεται στη Τεχνόπολη με σκοπό να πρωταγωνιστήσει στην καλοκαιρινή Αθήνα! Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της hip hop σκηνής της Ελλάδας συναντιούνται για πρώτη φορά κάτω από το ίδιο line up και σε συνδυασμό με ένα εκρηκτικό οπτικοακουστικό open air show υπόσχονται το καλύτερο live του καλοκαιριού. Για δύο μέρες, το κοινό της Αθήνας θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τους καλύτερους εκπροσώπους της old school και της new school μουσικής σκηνής του Hip Hop. Η προπώληση ήδη έχει ξεκινήσει και όπως φαίνεται, η Τεχνόπολις, στο Γκάζι, Παρασκευή 12 & Σάββατο 13 Ιουλίου 2019 από τις 17:00 μέχρι τα μεσάνυχτα, θα γεμίσει ασφυκτικά με κόσμο που γουστάρει βρώμικο ήχο από τα ηχεία

12 Ιουλίου | Ημέρα 1η

Μερικοί από τους καλύτερους εκπρόσωπους της hip hop σκηνής είναι εδώ!!!!

► RNS
► ΦΙ ΒΗΤΑ ΣΙΓΜΑ
► Tritos Ofthalmos (Άσαρκος & AV47)
► Hatemost x DwmndV
► Eplkt
► ΠΑΙ ΦΑΝ
► Απέθαντος.
+ Special Guests.

Όλα τα νέα αστέρια του new wave hip hop της Ελλάδας συναντιόνται στις 13 Ιουλίου στο μεγαλύτερο line up που έχει στηθεί ποτέ σε συνδυασμό με ένα εκρηκτικό οπτικοακουστικό open air show!

ABOVE THE HOOD
► SASKE
► SLOGAN
► ILLEOo
► MENTE FUERTE
► VLOSPA
► WOLF
► APON x I A M S T R O N G
► WILLIAM
► SIGMA
+ Special Guests

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.