Το Διεθνές Φεστιβάλ Αναλόγιο είναι εδώ ψηφιακά!

Το Διεθνές Φεστιβάλ Αναλόγιο είναι εδώ ψηφιακά!

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας των νέων έκτακτων μέτρων στην Αττική για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης λόγω του Covid-19, σας ενημερώνουμε ότι η διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Αναλόγιο θα πραγματοποιήσει κανονικά όλο το ψηφιακό του πρόγραμμα: τις ηχογραφήσεις και αναμεταδόσεις των έργων και τα βιντεο-πορτρέτα συγγραφέων, καθώς και τις παράλληλες online εκδηλώσεις του με new media “Libraries as Gardens”.

Επίσης, το συγγραφικό πρόγραμμα του Αναλογίου «;200 χρόνια Επανάσταση;» συνεχίζεται κανονικά. Υπενθυμίζεται ότι το Φεστιβάλ, συμμετέχοντας στον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, έχει απευθύνει πρόσκληση σε συγγραφείς σε όλον τον κόσμο για τη συγγραφή έργων μικρής φόρμας που θα παρουσιαστούν στη διοργάνωση του 2021 και ήδη έχει λάβει τα πρώτα έργα.  Προθεσμία υποβολής έργων: 31 Ιανουαρίου 2021.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την αίτηση συμμετοχής/αποδοχής στο: http://tiny.cc/b9gosz
Email αποστολής αίτησης και έργων: analogiodramaturgy200@gmail.com 
και info@analogiofestival.org

 
Οι παρουσιάσεις των έργων μετατίθενται εν ευθέτω χρόνω.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.