Το Balkans Beyond Borders στο 8ο Shortcutz Amsterdam Award

Το Balkans Beyond Borders στο 8ο Shortcutz Amsterdam Award

8 Ολλανδικές ταινίες έρχονται στις οθόνες μας μέχρι τις 10 Μαρτίου. Γίνε και εσύ μέρος του Shortcutz Amsterdam World Tour ψηφίζοντας την ταινία μικρού μήκους που θες να πάρει το 8ο Shortcutz Amsterdam Annual Award.

Κάθε χρόνο το Shortcutz Amsterdam παρουσιάζει μια επιλογή από Ολλανδικές μικρού μήκους ταινίες σε ένα World Tour με σταθμούς τις χώρες των συνεργατών του. Η φετινή χρονιά βρίσκει το Shortcutz Amsterdam World Tour σε ένα digital ταξίδι στο οποίο θα συμμετέχουν πάνω από 30 συνεργαζόμενα φεστιβάλ ανά τον κόσμο. Ο οργανισμός Balkans Beyond Borders είναι μέρος αυτού του ταξιδιού και με μεγάλη χαρά προωθεί το επιλεγμένο πρόγραμμα στο ελληνικό κοινό και όχι μόνο. Όλα αυτά τα κοινά σε όλο τον κόσμο τα ενώνει ένας στόχος: να βγάλουν τον μεγάλο νικητή! 

ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Επισκεφτείτε το www.shortcutzamsterdam.com, κάντε εγγραφή και πατήστε το play! Οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες για να δείτε και να ψηφίσετε από την 1η Μαρτίου μέχρι και τις 10 Μαρτίου. Η προβολή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

Οι 8 ταινίες του 8ου Shortcutz Amsterdam World Tour επιλέχτηκαν από ειδική Κριτική Επιτροπή η οποία αποτελείται από τους: Jan Harlan (The Shining); Director Creative Talent Investment & Development for Netflix International Originals: Christopher Mack; ο σκηνοθέτης Hany Abu-Assad (The Mountain Between Us), ο σκηνοθέτης Roel Reiné (Marvel's Inhumans); η ηθοποιός Willeke van Ammelrooy (Antonia's Line); ο σκηνοθέτης Eddy Terstall (Simon); Marina Blok, Head of Drama ntr; ο ηθοποιός Tygo Gernandt (Van God Los); ο ηθοποιός Vincent van Ommen (Amsterdam Heavy), EYE senior programmer and head of acquisitions René Wolf, η ηθοποιός Sigrid ten Napel (Penoza), και οι street-artist Laser 3.14.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ

Το Shortcutz θα ανακοινώσει τον μεγάλο νικητή σε ένα μεγάλο ψηφιακό gala με τίτλο: Shortcutz Amsterdam Annual Awards στις 14 Μαρτίου 19:00 (CET). Η μετάδοση του gala θα γίνει στο www.shortcutzamsterdam.com.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SHORTCUTZ AMSTERDAM

Το Shortcutz Amsterdam είναι μια πλατφόρμα δικτύωσης για νέους Ολλανδούς σκηνοθέτες που διοργανώνει προβολές ταινιών και συζητήσεις. Με αυτό τον τρόπο οι νέοι σκηνοθέτες προβάλουν το έργο τους τόσο στο Ολλανδικό κοινό όσο και παγκοσμίως και συζητούν με το κοινό και ειδικούς καλεσμένους της κινηματογραφικής βιομηχανίας από όλο τον κόσμο.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.