ΑΝΑΒΟΛΗ | Το αγόρι με τα μπλε μαλλιά | Θέατρο Φούρνος

ΑΝΑΒΟΛΗ | Το αγόρι με τα μπλε μαλλιά | Θέατρο Φούρνος

Το Θέατρο Φούρνος φιλοξενεί για πέμπτη χρονιά την παράσταση «Το αγόρι με τα μπλε μαλλιά» που ταξίδεψε μέχρι το Λονδίνο με δύο sold out παραστάσεις και δέχτηκε δωρεά από το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Ο Άτρο, από το Ατρόμητος, είναι ένα καλοκάγαθο αγόρι. Είναι πολύ γλυκός και έξυπνος αλλά είναι λίγο δειλός και ντροπαλός και το γεγονός ότι έχει μπλε μαλλιά σε μία πόλη που όλοι έχουν κόκκινα μαλλιά τον κάνει διαφορετικό. Ο καλύτερος του φίλος είναι ο Μέρμπερ, που του είχε χαρίσει η γιαγιά του όταν ήταν μωρό. Όταν ο Άτρο χάνει τον Μέρμπερ στο δάσος των Σχημάτων και των Χρωμάτων, αναγκάζεται για να τον βρει να ξεπεράσει τους φόβους του. Μέσα στο δάσος θα περάσει πολλές περιπέτειες αλλά θα γνωρίσει και πολλούς νέους φίλους που θα τον βοηθήσουν να βρει τον Μέρμπερ.

Μία παράσταση με πολύ τραγούδι και θέμα την αντιμετώπιση των φόβων μας, τη διαφορετικότητα και τη δύναμη της φιλία.

Κείμενο-σκηνοθεσία: Ελεάννα Σαντοριναίου
Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρίκα Τσουδερού
Σκηνικά: Ευγένιος Αρβανιτάκης
Βοηθός σκηνικών: Αλέξης Χατζηγιάννης
Κούκλες-Επιμέλεια Κοστουμιών: Άννα Σαντοριναίου
Φωτογραφίες - poster: Χρήστος Σημαιωνίδης
Παίζουν: Άρης Καλλέργης, Ευγενία Μαραγκού,  Ματίνα Δημητροπούλου

* Για παιδιά από 3-6,5 ετών
* Διάρκεια παράστασης 55’
* Πληροφορίες: Τηλ. 210.6460748 & 210.6470069

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.