Το 1ο DJ set του φθινοπώρου στο «σχεδία home»

Το 1ο DJ set του φθινοπώρου στο «σχεδία home»

Ο Γιάννης Χρυσογόνου και ο Best Radio 92.6 επιστρέφουν στο «σπίτι» του ελληνικού περιοδικού δρόμου και «ανοίγουν» την αυλαία των εκδηλώσεων που θα γεμίσει τις μέρες και τις νύχτες μας μέχρι το τέλος του χρόνου, καθώς μετά το 1ο καλοκαιρινό φεστιβάλ της «σχεδίας» και του «σχεδία home» με τίτλο «Μένουμε Αθήνα: 9,5 εβδομάδες στο σχεδία home», έρχεται το 1ο φθινοπωρινό DJ set. 

«Την τελευταία φορά που βρέθηκα στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του «σχεδία home» περάσαμε υπέροχα! Οπότε είπαμε να επαναλάβουμε εκείνη την υπέροχη βραδιά και να ακούσουμε αγαπημένα κομμάτια, που μπορείτε να απολαύσετε και στην εκπομπή μου κάθε Σαββατοκύριακο, 18.00 - 20.00, μέσα από την συχνότητα του Best 92.6. Be There!». 

Ένα βράδυ με ατμοσφαιρική και dance μουσική και τα μοναδικά signature κοκτέιλς του Πέτρου Μυτιληναίου περιμένουν όσους βρεθούν την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στο μπαρ του «σχεδία home», στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.