Τιμόθεος Γαβριηλίδης-Πέτριν + Βασίλης Βαρβαρέσος στο Μέγαρο

Τιμόθεος Γαβριηλίδης-Πέτριν + Βασίλης Βαρβαρέσος στο Μέγαρο

Δύο διεθνώς καταξιωμένοι έλληνες δεξιοτέχνες, ο τσελίστας Τιμόθεος Γαβριηλίδης-Πέτριν και ο πιανίστας Βασίλης Βαρβαρέσος, προσεγγίζουν, μέσα από τη δική τους ματιά, γοητευτικές συνθέσεις του 19ου και 20ού αιώνα στην κοινή τους εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Τετάρτη 22 Μαΐου στις 8:30 μ.μ., παρουσιάζοντας ευφάνταστες δημιουργίες λαμπρών μουσουργών, οι οποίες συνδυάζουν το βαθύ ηχόχρωμα του βιολοντσέλου με τον πληθωρικό ‒σχεδόν συμφωνικό‒ ήχο του πιάνου.

Στο πρόγραμμα της βραδιάς, το Adagio και Allegro του Robert Schumann [Ρόμπερτ Σούμαν], η Σονάτα για βιολοντσέλο και πιάνο αρ. 1 σε ρε ελάσσονα του Gabriel Fauré [Γκαμπριέλ Φωρέ], το «Παραμύθι» («Pohádka») του Leoš Janáček [Λέος Γιάνατσεκ] και η Σονάτα για βιολοντσέλο και πιάνο αρ. 2 σε φα μείζονα του Johannes Brahms [Γιοχάννες Μπραμς] 

* Προπώληση εισιτηρίων: 210 72 82 333 & ΕΔΩ

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.