Τικ και Τέλα: ο Καινούργιος φίλος

Τικ και Τέλα: ο Καινούργιος φίλος

Το καλοκαίρι έφτασε και η Παραμυθοχώρα προσωρινά μετακομίζει σε έναν υπέροχο δροσερό κήπο! Κάτω από τη σκια των δέντρων, στον καταπράσινο Βοτανικό Κήπο ο Τικ και η Τέλα...κι ένας καινούργιος φίλος ζουν μια μικρή περιπέτεια με θέμα την αξία της φιλίας και του μοιράσματος! Η παράσταση της Παραμυθοχώρας ζωντανεύει τον τρυφερό και αστείο κόσμο της αγαπημένης καλοκαιρινής ιστορίας του Άλεξ Σέφλερ, σε ένα υπέροχο καλοκαιρινό περιβάλλον, μέσα στη φύση. 

Ο Τικ και η Τέλα φοράνε τα μαγιό τους, τα καπέλα τους και το αντηλιακό τους και ετοιμάζονται για μια μέρα γεμάτη παιχνίδι στην παραλία! Γεμίζουν τα κουβαδάκια τους, σκάβουν τρύπες στην άμμο, παίζουν με το νερό, Περνάνε τέλεια! Όταν όμως η Τέλα αποκοιμιέται, ο Τικ κάνει έναν καινούργιο φίλο. Η Τέλα νιώθει πολύ μόνη της, δεν της αρέσουν τα παιχνίδια του Τικ και του Ζακ...Όταν όμως πηγαίνουν όλοι για παγωτό, ένα γλάρος θα ανατρέψει τα πάντα!

Η Μαρία και η Σπυριδούλα Παπαγεωργίου γεμίζουν με ...άμμο, φύλλα, καπέλα και μαγιό τη μαγική βαλίτσα της Παραμυθοχώρας! Με χειροποίητες κούκλες, χρωματιστά σκηνικά, μουσική και πολύ φαντασία ο καινούργιος φίλος ζωντανεύει με απλότητα, ευαισθησία και πολύ χιούμορ σε μια παράσταση που εμπλέκει διαδραστικά τα παιδιά, γίνεται αφορμή για σκέψη και συζήτηση ενώ μαζί χαρίζει σε μικρούς και μεγάλους στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης.

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.